10 september 2020

Damesmode: trendkleuren deze herfst-winter 2020

 

Wat zijn dit seizoen de trendkleuren?

Welke kleuren maken dit seizoen het mooie weer in onze damesgarderobe? Met welke modetrends kunnen ze worden gematcht? Welke must-have items moeten we dringend scoren? Dit jaar is één ding zeker: de herfst-wintermode wordt kleurrijk en vrolijk, met flink wat persoonlijkheid. Diepe en intense kleuren lenen zich uitstekend tot een gipsy of poplook, terwijl poeder- en pastelkleuren dan weer typisch zijn voor de blushstijl. Een ruime keuze aan nuances en stijlen om dit nieuwe modeseizoen volledig naar onze hand te zetten… Laten we samen de trendkleuren ontdekken die heel de herfst-winter 2020 het modebeeld zullen kleuren.

 

Teandance couleurs

 

 

GYPSY TREND
GYPSY TREND
TENDANCE GYPSY
TENDANCE GYPSY
TENDANCE GYPSY

Dit seizoen vult de bohemian trend het traditionele palet van bordeaux en roestbruin aan met honinggeel en kaki: twee ideale kleuren om de herfst goed in te zetten. Kakigroen zorgt voor een zachte overgang naar het kille seizoen en honinggeel doet ons terugdenken aan het goudgele licht van het einde van de zomer, heerlijk! We combineren deze twee tinten graag met een subtiel tikkeltje wit om een licht contrast te creëren.

Jupe GYPSY

Om de Gipsy damestrend te dragen in honinggele en kakigroene versie, is een vest of trui in zacht, geel tricot een absolute must-have. Bij de jurken trakteren we onszelf op een jurk in voile bezaaid met goudkleurige toetsjes of op een kakikleurige trui-jurk. Als rokken meer uw ding zijn, probeer dan een halflang model met ruitmotief. Het zijn items die u het hele seizoen zal koesteren en waarmee u heel wat looks zal kunnen samenstellen. Qua schoenen gaat de Gipsy stijl heel mooi samen met zwarte boots of laarzen in splitleer.

Jupe GYPSY
TENDANCE POP
POP TREND
POP TREND

Met de Poptrend krijgen onze herfst-winterlooks een tikkeltje couture en een streepje glamour. Pittig rood verovert onze damesgarderobe, vergezeld van donkerzwart en zachtgrijs. De Popstijl is grafisch en springt in het oog. Met z’n 3 uitgesproken kleuren geeft hij onze outfits een trendy ’working girl’-effect zonder dat het té wordt: wij zijn fan.

Jupe POP

Een Poplook vraagt om een damesoutfit met een mooi rood kleurvlak. Dat kan een rok in milanotricot zijn, een T-shirt met opschrift, een zacht vest, een topje in kant, een bomberjack… Als u het meer heeft voor een iets discreter rood, kies dan voor gekleurde toetsjes op de mouwen van een jurk bijvoorbeeld. Voor de rest van de outfit zetten we in op zwart en grijs: een jasje met prince-de-galles motief, een geruite broek, een plissérok, een zwarte broek… Met de Poplook zijn de mogelijkheden eindeloos!

Jupe POP
TENDANCE POP
TENDANCE GYPSY
BLUSH TREND
BLUSH TREND
TENDANCE BLUSH
TENDANCE BLUSH
TENDANCE GYPSY

Bij de Folktrend komen vooral natuurlijke tinten en pastelkleuren in beeld, voor een etnisch getinte look. Bruine, beige en poederroze kleuren maken zich meester van onze dameslooks. Het is een verfijnde en zijige trend voor een romantisch en verfrissend seizoen ; en deze stijl zorgt voor een naadloze overgang van zomer naar herfst.

Jupe BLUSH

Voor trendy outfits in de Blushstijl geven we de voorkeur aan stoffen in voile, velours, suèdine, lusjestricot… Bij de prints stelen bloemen en discrete ruitjes de show. Om een outfit samen te stellen in deze stijl, is een lange jurk met hoge laarzen of een gebloemde bloes met een rok in velours zeker een aanrader. U kan er ook een bruine wikkelrok uitpikken: wow-effect verzekerd! Als we één accessoire moeten kiezen voor de Blushtrend, dan is het wel een rond tasje: enkel het nodige en that’s it!

 

Jupe BLUSH

[totalpoll id="8217"]

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *