8 maart 2023

Hoe draagt u een salopette?

Onmisbaar en altijd in de mode.

Afhankelijk van de items waarmee u uw salopette wil matchen, kunt u zowel een heel gesofisticeerde als een heel casual look creëren. En er is voor elk wat wils, want salopettes zijn er in verschillende vormen: als broek, als jurk of als short. Maar… hoe draagt u een salopette… en met welke items combineert u ze? Onze ontwerpsters hebben het antwoord voor u.

Wat draagt u onder een salopette?

Het voordeel van een salopette in uw dressing is dat u ze kunt matchen met tal van items en zo heel uiteenlopende looks creëren. Ze is bijvoorbeeld probleemloos te combineren met een witte bloes, een hemd met een motief, een effen T-shirt of met een gestreepte trui. Is het frisser? Dan kunt u onder uw salopette heel goed een trui dragen. Natuurlijk mag dat ook een trui met rolkraag zijn.

Welke schoenen draagt u bij een salopette?

U kunt bijna elk model schoenen dragen bij uw salopette. Uiteraard staan sneakers of mocassins er prima bij, maar ook sandalen, plat of met een hakje, en pumps zijn een uitstekende match. Als het wat kouder is merkt u vanzelf dat ook bottines prachtig te combineren zijn met uw salopette.

Draag uw salopette chic of casual

Om chic voor de dag te komen in een jeans-salopette kunt u kiezen voor een hemd en schoenen met platformzolen. Gaat u liever voor een casual look? Twijfel dan niet, daar horen een T-shirt en sneakers bij!

En wilt u het elegant en natuurlijk houden, laat u dan verleiden door onze salopettes van linnen en katoen. Comfort en zachtheid verzekerd!

Trendy: de salopette-jurk

Salopettes zijn er in verschillende vormen. Als u even geen salopette-broek wil dragen, kies dan bijvoorbeeld een salopette-jurk! Bij Blancheporte vindt u die in tal van kleuren, van koraal en taupe, tot bordeaux en jeans…

En natuurlijk kunt u uw salopette-jurk ook op dezelfde manier matchen met een hemd, een T-shirt, een gestreepte trui…

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *