19 augustus 2020

Hoe de gipsy look te dragen tijdens de herfst-winter?

Hoe de gipsy look te dragen tijdens de herfst-winter?

Een nieuw modeseizoen komt piepen… en dus maken ook heel wat vrouwelijke nieuwigheden hun opwachting! Ook dit jaar weer ontwierpen onze stylisten vanuit onze kantoren in Tourcoing trendy modellen, geschikt voor elke lichaamsbouw, klein of groot, en steeds voor kleine prijsjes natuurlijk.

Een van de belangrijkste trends uit onze nieuwe Herfst-Winter collectie? De bohemian allure! Een stijl die seizoen na seizoen opnieuw van de partij is in geüpdatete versie… en waar we maar niet genoeg van krijgen! De ietwat nonchalante, steeds vrouwelijke en vooral zorgenvrije gipsy of bohemian look, ook wel boho genoemd, weet ons elke keer opnieuw te verleiden. Lange jurken, soepele materialen, wijde modellen, retrogetinte motieven: ontdek snel de tips van onze doorgewinterde fashionista’s om deze hippietrend meteen uit te proberen…

Style Bohème
blanc
Style Bohème
blanc

Wat is de gipsy stijl precies?

De bohemian damesstijl staat synoniem met lichte, vrouwelijke en romantische modellen. In onze garderobe zet de gipsy stijl resoluut in op soepele, luchtige materialen en natuurlijke tinten als donkerrood, bruin, beige, camel of honinggeel. Voor onze stijl halen borduursels, bloemenprints en stroken alles uit de kast… Zonder de onmisbare knitwear, lange rokkenof jurken en matching accessoires te vergeten! Kortom, de bohemian stijl kan zowel cool als chic zijn, zonder aan vrouwelijkheid in te boeten, en dat is waarom we er zo dol op zijn.

blanc
Style Bohème
Style Bohème

Hoe de gipsy look te dragen?

Gipsy gekleed gaan is echt kinderspel! Zo laat een gebloemde strokenjurk zich perfect combineren met een paar boots met gesp. Nog een wijd en zacht vest erbij als warme aanvulling en klaar! Jeansfans kunnen dan weer gaan voor een eerder loose model - een mom jeansbijvoorbeeld - om te dragen met een bloes in voile. Deze vrouwelijke en comfortabele look zal zeker scoren! Andere mogelijkheid voor een bohemian damesoutfit: kies voor een rok in velours met een fijn truitje in ajourtricot. Bij de accessoires zijn ronde tassen of tassen met franjes, riemen met gespen en lange oorhangers warm aanbevolen!

Style Bohème

Nu houdt niets u nog tegen om er heel het seizoen door heerlijk gipsy gekleed bij te lopen!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *