8 september 2020

Hoe de poplook te dragen tijdens de herfst-winter?

De Herfst-Winter mode gaat voor pop

Ja, de nieuwe Herfst-Winter mode-items zijn er weer, maar dat is geen reden om de frisse en vrolijke zomerkleuren in de kast te laten liggen! Voor dit nieuwe seizoen hebben we beslist om de poptrend een hoofdrol te laten spelen in onze damescollectie… Diepe kleuren, contrasterende lijnen, een gerestylede working girl garderobe… de popstijl is een geslaagde mix van couture-allure, glamour en grafisch voor een herfst die volledig in het teken staat van energie en goed humeur. Hoe onze garderobe in een popjasje te stoppen? We vertellen u er alles over.

Wat is de poptrend precies?

De poptrend is dé modestijl waarbij alles meer dan ooit draait om kleuren en modellen. Het is een uitgesproken trend, boordevol karakter en resoluut vrolijk. We vinden er een working girl kantje in terug, terwijl er van de total tailleurlook helemaal niets meer te merken is wegens té serieus. De tailleurjasjes kiezen voor comfortabel tricot, de rechte broeken gaan voor een trendy 7/8-lengte, de overgooierjurk krijgt een update… De popstijl verleidt met z’n contrasterende lijnen en verleidelijke look. Coutureprints, ruitjes en vooral het prince-de-galles motief zijn helemaal in! De twee topkleuren van de popstijl: levendig rood en smaragdgroen.

 

Klaar om de poptrend uit te proberen? U weet er nu alles van!

Hoe de poplook te dragen?

Om de poplook te dragen, kan u bijvoorbeeld opteren voor een colorblock rok in milanotricot met een bedrukt T-shirt en een jasje in tailleurstijl. Ook een leuk idee voor een dameslook in trendy popstijl: een geruite broek gecombineerd met een rood vest in zacht lusjestricot. Het is een look die zalig draagt! U kan ook gaan voor een overgooierjurk gedragen met een geribbeld T-shirt met lange mouwen: een comfortabele en pittige outfit die niet onopgemerkt zal blijven.

Klaar om de poptrend uit te proberen? U weet er nu alles van!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *