15 februari 2023

Waarom kunnen ook grotere cupmaten profiteren van een beha zonder beugel?

We willen allemaal ondergoed dat comfortabel aanvoelt. Steeds meer vrouwen kiezen daarom een beha zonder beugel. Dat vinden ze namelijk comfortabeler en praktischer. Als specialist op het vlak van corsetterie, zet Blancheporte hieronder graag de beste tips op een rijtje om de juiste beha zonder beugel te kiezen voor grote cupmaten.

Waarom kiezen
voor een beha zonder beugel

Een beha zonder beugel is comfortabeler dan andere beha’s. De steun is namelijk lichter en dus voelt het alsof u niets draagt. Dit soort lingerie is ideaal voor kleinere en middelgrote beha-maten, maar ook vrouwen met een vollere cupmaat kunnen ze dragen. In dat geval kunt u kiezen voor een beha zonder beugel die speciaal ontworpen is voor grotere maten. Die zit niet alleen supercomfortabel, maar biedt ook meer steun.

Hoe kiest u een beha zonder beugel?

De criteria
Als u een grote cupmaat heeft en een beha zonder beugel wilt dragen, adviseren wij u een model te kiezen dat specifiek ontworpen is voor grotere maten. We raden u ook aan te opteren voor een beha die uw borsten goed omsluit, zodat ze goed ondersteund worden. Een beha met bredere bandjes, een brede band onderaan en extra voering aan de zijkanten zorgt voor meer steun.

Matengids
Vóór u een comfortabele beha voor uw maat kunt kiezen, moet u natuurlijk uw maat kennen. Onze matengids kan u daarbij helpen: meet de omtrek van uw borsten en de zone net onder uw borsten. Neem er vervolgens de matentabel bij en bekijk welke omtrek en cup bij u passen.

Welk beha-stijl
past het beste bij mij?

Er bestaan heel wat beha-stijlen. Er is dan ook voor elk wat wils: comfortabele modellen, elegante, verleidelijke, vormgevende, onzichtbare … Beha-topjes of bralettes staan garant voor comfort, bewegingsvrijheid en zachtheid. Bij Blancheporte ontwerpen we modellen voor alle vrouwen, van cup A tot cup I.

Minimizer beha’s

Een minimizer beha verspreidt het volume van uw borsten en verkleint ze zonder ze samen te drukken. U hoeft u dus geen zorgen te maken over een oncomfortabel gevoel. De beha is speciaal ontworpen voor vrouwen met een vollere beha-maat die een slanker figuur willen. U heeft keuze uit talloze kleuren: taupe, roze, wit, zwart, beige …

Welke beha draagt
u na een operatie?

Na een operatie aan uw borsten, verandert uw lichaam. Comfort is nog belangrijker geworden en wanneer u een beha kiest, moet u met nieuwe elementen rekening houden. Bij Blancheporte hebben we een beha-lijn ontwikkeld met beha’s die u na een operatie kunt dragen en die dus aangepast zijn aan uw nieuwe behoeften. De opening aan de voorkant, elastische materialen die uw huid niet irriteren, ingebouwde zakjes voor uw protheses … Onze beha’s voor na een operatie zijn zodanig ontwikkeld dat ze superzacht en -comfortabel aanvoelen en u de nodige steun bieden na een operatie.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *