1 juni 2022

Zomerjurken: 5 modellen om dringend aan te schaffen

Op zoek naar een nieuwe jurk om volop te profiteren van het stijgende kwik? Korte jurk, lange jurk, gebloemde jurk, chique jurk… Onze lente-zomercollectie zit boordevol vrouwelijke juweeltjes, bedacht voor elk figuur van maat 36 tot 58. Uw kleerkast zal z’n ogen niet geloven. Ga mee op ontdekking!

De zwarte jurk…
So chic!

Zowel in de winter als zomer is de zwarte jurk een succesnummer! Voor de mooie dagen gaan we voor een ongedwongen chique versie: flatterende lengte, comfortabel model… Ideaal om mooie rondingen te verfraaien en te zorgen voor een streepje fantasie in hartje zomer. Wij zijn fan!

De gebloemde jurk…
Op-en-top romantisch

Tegen een tikkeltje poëzie zeggen we geen nee… Steel de show in een kleurrijke jurk met een ietwat landelijke uitstraling. Voeg er enkele strookjes en transparante toetsjes aan toe en u krijgt de perfecte jurk om voluit te genieten van de eerste zomerse momenten.

De jurk in marinestijl, heerlijk authentiek

Het ruime sop kiezen wordt wel heel makkelijk met deze mooie jurk in marinestijl… Met haar flatterende model en ultrasoepele stof van katoenjersey zit deze marinejurk tegelijk comfortabel en vrouwelijk. Bovendien zet ze onze curves mooi in de verf. U kan zo de catwalk op!

La robe style saharienne, pour les aventurières

Le style safari est incontestablement une des tops tendances de l’été… Alors difficile de se passer d’une robe saharienne ! Avec ses teintes chaudes et ses motifs inspirés, cette robe régale toutes celles qui ont le goût de l’aventure.

De jurk in safaristijl,
voor avonturiersters

De safaristijl is ontegensprekelijk een van de toptrends voor de zomer… En dan mag een jurk in safaristijl uiteraard niet ontbreken! Met haar warme tinten en inspirerende motieven staat deze jurk avontuurlijke dames op het lijf geschreven.

De jurk in denim,
een blijver

We hoeven ze niet meer voor te stellen: de jeansjurk verovert elke zomer de garderobe van zowel dunne als mollige dames. We houden van haar lichte, comfortabele en trendy aspect! Vanaf de eerste warme dagen is ze niet meer uit onze kleerkast weg te denken, voor een chique of net ongedwongen outfit.

Staat u al te popelen om over te schakelen naar zomermodus? Wij ook!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *