25 mei 2022

Welk badpak of bikini kiezen na een borstoperatie?

Een borstoperatie of mastectomie brengt nieuwe aandachtspunten voor het lichaam met zich mee. Als u gaat zwemmen, voor medische redenen of gewoon voor het plezier, is de keuze van uw badpak of bikini belangrijk in uw genezingsproces of om de herstellende huid te beschermen. Omdat Blancheporte er is voor alle vrouwen in elke periode van hun leven, engageert het zich en ontwerpt het aangepaste, verleidelijke en betaalbare postoperatieve badmode. Onze lingerie-expertes helpen u graag om uw badpak of bikini te vinden na een borstoperatie of mastectomie.

Wat zijn de technische kenmerken van de postoperatieve badmode van Blancheporte?
We hebben deze badpakken en bikini’s ontworpen samen met vrouwen die werden getroffen door borstkanker. Ze vertrouwden ons hun dagelijkse problemen en angsten toe en lieten ons weten wat absoluut noodzakelijk was om opnieuw ongestoord naar het zwembad of het strand te trekken. Zich voldoende omhuld voelen, er zeker van zijn dat de prothese blijft zitten, een badpak of bikini comfortabeler kunnen aantrekken… Allemaal cruciale punten waar we stuk voor stuk rekening mee hebben gehouden.

Postoperatieve badmode waarin
u zich goed voelt

Al onze postoperatieve badpakken en bikini’s dragen het Oeko-Tex label dat garant staat voor badmode die zorg draagt voor de huid, belangrijk wanneer u bijvoorbeeld radiotherapie kreeg. Bovendien hebben we ze allemaal voorzien van een UV50-bescherming om gevoelige huidzones en littekens te beschermen. De halsuitsnijdingen en armsgaten zijn zo bedacht dat ze eventuele littekens beschermen en de huid zo weinig mogelijk blootstellen aan zonlicht.

Alle postoperatieve modellen van Blancheporte zijn uitgerust met een behatopje in zacht tricot, afgewerkt met een opening aan beide kanten om uw prothese erin te stoppen. Het behatopje heeft soepele, fijne en vastgemaakte voorgevormde cups om de borsten opnieuw een mooie ronding en esthetisch evenwicht te geven. De afwerking met een, uiteraard, zacht elastiek onder de buste zorgt voor steun en comfort.

Postoperatieve badmode die
u opnieuw vertrouwen geeft!

Zichzelf aanvaarden en opnieuw zelfvertrouwen ontwikkelen na borstkanker is een echte uitdaging. Onbezorgd gaan zwemmen zal u hierbij helpen. Onze stylistes hebben postoperatieve badmode ontworpen die tegelijk mooi en praktisch is. Een omhullend maar toch ook elegant badpak, een comfortabele tankini, een bikinibroekje met ‘platte buik’-effect… Ze zullen u allemaal weten gerust te stellen bij deze nieuwe start.

Elk model pronkt met een trendy detail: fleurige strookjes, vrouwelijke strikjes of contrasterende biesjes… Wees fier op uzelf.

Badpak - Blancheporte
Badpak - Blancheporte

Postoperatieve badmode voor een klein prijsje

Omdat de ziekte gepaard kan gaan met heel wat tegenslagen, mag het budget absoluut geen obstakel vormen. We hebben heel ons gamma postoperatieve badpakken en bikini’s ontworpen zonder de verhouding looks/doeltreffendheid/prijs ook maar een moment uit het oog te verliezen. Bovendien gelden de lopende kortingen en promoties op al deze badmode ; aarzel niet en duik meteen in ons gamma!!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *