3 juni 2022

Beachwear: 4 must-have items om deze zomer naar het strand te gaan

Zand, zee, zilte lucht, zon, uw favoriete badpak of bikini… Bent u mee? Ja, de hete temperaturen en zomervakantie verschijnen al aan de horizon. Zin om er elegant, vlot en trendy bij te lopen voor u een frisse duik neemt of voor een wandeling op het strand? Ontdek onze Beachwear collectie met 4 must-have items om van het strand te genieten.

1. De bedrukte lange jurk

De bedrukte lange jurk, kleurrijk en boordevol pit, gaat in een handomdraai aan en uit om snel het water in te gaan! De mooie lengte en het heerlijk soepel vallende model flatteren elk figuurtype… Of u nu eerder slank of mollig bent, de lange jurk is een onmisbaar item om te wandelen aan zee.

2. De bedrukte broek in crepon met een kleurrijk topje

De broek in crepon, licht en aangenaam om te dragen, zit uiterst comfortabel en laat zich amper voelen: ideaal om volop zon te tanken. Draag er een damesshirt of een kleurrijk topje op en u bent helemaal klaar om te schitteren langs de kust!

3. De soepele
3/4-broek

Welzijn en bewegingsvrijheid gegarandeerd met een soepel vallende 3/4-broek in stretchstof. Gecombineerd met het bijpassende T-shirt met rijgwerk of het topje van uw keuze zal ze op een dagje strand hoge toppen scheren.

4. De bedrukte tuniek met een legging

Deze bedrukte tuniek, grafisch en voorzien van een flinke portie pit, staat garant voor heerlijk ontspannen momenten onder een lichtblauwe hemel en stralende zon. Hij combineert heel mooi met uw bikinibroekje op het strand of vormt een perfecte match met een witte of gekleurde legging.

Nu hoeft u alleen nog uw favoriete outfit te kiezen voor uw dagje strand!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *