11 november 2020

Mode: welke damestrui te kiezen voor deze winter?

Onze tips om er trendy bij te lopen met een trui

Wanneer het kwik daalt, verlangen we automatisch naar zachtheid en comfort… De wintermantel, het jasje en de gewatteerde jas zijn terug van weggeweest en ook onze favoriete truien, cardigans en andere gebreide modellen hebben hun plaatsje in onze garderobe opnieuw veroverd. Onze remedie om het koude seizoen enthousiast door te komen? Inzetten op zachte, cocooning en stijlvolle items! Grof gebreide trui, trui met kasjmiertouch, chique en originele trui… De mogelijkheden zijn eindeloos! Welke trui te kiezen? Hoe hem te dragen zonder aan stijl in te boeten? Onze stylistes geven u heel wat tips om een op-en-top comfortabele winterlook ineen te steken.

De rolkraagtrui, een must-have

De trui met rolkraag of opstaande kraag is trendyer dan ooit tevoren: het is een warm en tijdloos item dat zeker niet mag ontbreken in uw garderobe! Of u nu gaat voor een trui in wol of synthetische stof, u kan hem moeiteloos combineren met heel uw dressing én hij zorgt voor een uiterst chique allure. Onze modetip van het moment: ingestopt in een bootcut jeans of met een rok in velours oogt de rolkraagtrui buitengewoon flatterend!

De trui in fantasietricot, onweerstaanbaar

Fantasie- en ajourtricot zijn al een hele tijd niet meer weg te denken vantussen onze damestruien en cardigans en weten zowel koukleumen als fashionista’s te verleiden! Als u kiest voor een trui, zal deze nog leuker ogen in combinatie met een jeanshemd eronder. Als u het meer heeft voor een vest, dan is een topje met print of afgeboord met kant de perfecte match. Wij staan niet in voor een regen aan complimentjes...

Chenilletricot, heerlijk warm

We zijn dol op dit tricot voor z’n zachtheid en extreme comfort… Een wintertrui in chenilletricot voor dames zal uw dagen zeker opfleuren. Bovendien laat z’n licht glanzende afwerking u volop stralen. Een trui in chenilletricot geeft uw doordeweekse blauwe of zwarte jeans dat tikkeltje extra en gaat ook heel mooi samen met een lange rok met bohemian print.

Het rugdecolleté, verleidelijk

Zet deze winter in op verleiding! Had u al aan de damestrui met V-hals gedacht? Hij oogt even mooi voor als achter en zet zowel de rug als het decolleté in de verf: hij is onze verleidingstroef voor de winter… En om uw geluk compleet te maken, laat deze warme trui zich ook vlot combineren met al uw rokken en broeken. Nog een mooie bedrukte sjaal erbij tegen de kou en het plaatje is helemaal af!

De sweater, sportief

De sweater voor dames leent zich niet langer uitsluitend tot sportoutfits en past bij elke stijl! ’s Winters dragen we hem graag met een raw jeans voor een casual allure of met een gecoate broek voor een iets chiquere outfit. We kunnen onze sweater zelfs koppelen aan een rok voor een resoluut vrouwelijke look!

De coltrui en fleece, echte blijvers

Een jasje in fleece in uw garderobe staat synoniem voor instant warmte: hou het altijd binnen handbereik! En vergeet ook niet de onmisbare coltrui om te combineren met uw truien en vesten… Hij is niet alleen licht en omhullend, maar ook lekker zacht voor de winter. Wij zijn fan!

Klaar voor een stralende winter?
Ontdek snel onze volledige damescollectie truien en cardigans:
onze stylistes zijn ervan overtuigd dat
uw favoriete warmhouder er zeker tussen zit!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *