24 augustus 2022

Welke schoenen te dragen deze herfst‑winter?

Onze schoenenselectie om deze winter voor te vallen

Sneakers, boots, laarzen, mocassins: ja, we houden van winterschoenen en dromen luidop van een grotere kast om er nog meer te verzamelen… Bent u al op de hoogte van de laatste damestrends? Weet u voor welke modellen u gaat kiezen om uw winteroutfits aan te vullen? De keuze is eindeloos… Overzicht van de damesschoenen om dringend te shoppen voor de herfst-winter.

Welke modellen schoenen kiezen deze winter?

Ultrahippe damessneakers

Sneakers veroveren winter-zomer het modebeeld, ongeacht het seizoen dus! Dit jaar zetten ze alles op alles: mix van materialen, motieven, pailletten, ritssluitingen… Alle fantasietjes zijn toegestaan. Met hun ultravrouwelijke details zijn onze winterse sneakers de perfecte finishing touch voor al onze outfits, van chique jurk tot ongedwongen jeans.

Damesmocassins en -derby’s, toonbeeld van elegantie

Mocassins en derby’s voor dames combineren chic met comfort in alle omstandigheden. Een tikkeltje preppy maar helemaal in! Gelakt of met pompons geven ze uw winterlook meteen een wauweffect. Draag ze met een bedrukte broek voor een ietwat vrouwelijk/mannelijk silhouet of ga voor een 100% vrouwelijke look met een rok in velours.

Damesboots voor een stijlboost

Ook deze winter stelen boots en bottines de show. In leer of suèdine, glanzend, met pailletten, sierspijkers of zelfs veters… Ze zijn ronduit onweerstaanbaar! Volgens uw smaak en wensen kan u ze plat kiezen of met een hak tussen 5 en 8 cm. Damesboots matchen met alle winterstijlen, voor zowel een ongedwongen als een meer geklede outfit.

Lees ook: Hoe de veterbottine te dragen?

Dameslaarzen voor koud weer

Daalt het kwik tot wel heel lage temperaturen? Dan is het tijd voor hoge of halfhoge laarzen! Deze winter geven we de voorkeur aan ruiterlaarzen, steeds efficiënt, of laarzen in splitleer, ultratrendy sinds enkele seizoenen. Gipsy met een lange jurk, chic met een slimjeans of als working girl met een rok: onze laarzen volgens ons op de voet. Heeft u stevige kuiten? Ook hiervoor hebben we specifieke modellen in de aanbieding.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *