12 augustus 2022

Onze tricks voor een perfecte garderobe met een klein budget!

Onze tricks voor een perfecte garderobe met een klein budget!

Houdt u net als ons van mode en een verzorgde stijl? Legt u graag uzelf in de watten met dameskleding en stopt u uw garderobe al eens graag in een nieuw jasje? Soms roept de portemonnee ons halt toe en hypothekeert hij onze mode-uitgaven! Maar geen nood, bij Blancheporte gaan stijl en kleine prijsjes hand in hand… En om u te helpen zodat u zich goed zou voelen in uw kleding, terwijl u tegelijk uw budget in toom houdt, hebben we onze stylisten gevraagd hoe zich te kleden voor kleine prijsjes. Hier zijn hun tips.

Ga voor basics

Wie basic zegt, zegt niet automatisch saaie of passe-partout kleding! Wanneer we spreken over basics tegen kleine prijsjes, denken we aan die absoluut tijdloze kledingstukken die uw outfits cachet geven en die zeker niet mogen ontbreken in uw garderobe: een T-shirt, een hemd, een zwart jurkje, een blouson met rits, een rechte jeans… Deze 5 items maken het alvast mogelijk om het hele jaar door heel wat outfits samen te stellen.

Kies voor effen kleuren die altijd ‘in’ blijven en uitstekend samengaan met andere stuks: wit, zwart, grijs, marineblauw… Zet ook in op goed zittende modellen om ervoor te zorgen dat uw basics na 2 of 3 keer niet in de kast blijven omdat ze voor u niet comfortabel genoeg zijn. Deze basics voor kleine prijsjes blijven ook na verloop van tijd meegaan en laten zich combineren met meer pittige items, prints, felle kleuren… Trendy combinaties met goeie basics zijn eindeloos!

Denk aan accessoires

We horen vaak dat er helemaal niet veel nodig is om van een eenvoudige outfit een wow-outfit te maken… En dan hebben we het vooral over accessoires, die kleine hebbedingen die eigenlijk van groot belang zijn!! Juwelen, halssnoeren, armbanden, riemen of sjaaltjes zijn gemakkelijk te vinden voor kleine prijsjes: zorg voor een kleine selectie zorgvuldig uitgekozen accessoires in uw garderobe om uw mooiste outfits samen te stellen.

Ga op zoek naar promoties

Volg het hele jaar door de solden en promoties op de voet om goedkope kleding op de kop te tikken. Bij Blancheporte leggen we u graag in de watten met kwaliteitskleding aan de beste prijs voor elk figuurtype van maat 36 tot 58, met interessante kortingen. Bezoek regelmatig onze site en laat u verleiden door al die pareltjes die u zullen doen stralen voor een zacht prijsje…

Draag zorg voor uw kleding

Het onderhoud van uw kledingstukken is doorslaggevend om ze langdurig mooi te houden, zonder ze te beschadigen. Lees zorgvuldig de etiketten die u vertellen hoe u uw kleding het best kan onderhouden. Temperatuur om te wassen, strijken… Alles staat vermeld, u hoeft alleen de gids te volgen 😉

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *