8 juni 2022

De strokenrok, een must‑have!

Rokken met stroken zijn deze zomer niet weg te denken, dames. Ze hebben de modewereld veroverd en zullen binnenkort ongetwijfeld ook in jullie kleerkasten een plaatsje vinden 😊. Lange rok, korte rok, wijde of smalle rok, u zal al snel niet meer zonder kunnen!!

Hoe de strokenrok combineren?

Vesten in tricot zijn echte essentials en onmisbaar om ons warm te houden op frisse ochtenden tijdens de lente-zomerperiode.

Waarom uw outfit dan niet vergezellen van een mooi paar boots of zelfs sneakers voor een tegelijk comfortabele en klassevolle look…

…Nu de zomer er zit aan te komen, is het hoog tijd om uw bohemian, chique en zelfs grafische rok boven te halen in combinatie met een topje en een paar sandalen of pumps. Niets beters voor de zomerperiode!

We hebben ook een ruim matengamma van maat 36 tot 54. Geen zorgen dus, er zit zeker iets tussen voor elk figuurtype en elke smaak!

Kleurrijke en originele rokken

We stellen alles in het werk om voor u rokken te ontwerpen met glamoureuze en trendy details! Hier een strook in macramé, daar wat pailletten in subtiele goudkleur… Instant zonovergoten look verzekerd.

Wat de kleuren betreft, is het palet uitgebreid en rijkelijk: mooie okergele, kakigroene en taupebruine tinten, of een strandsfeer voor een rok in turkooisblauw… Witte lange rokken zetten de toon op zomeravonden en rokken in pittige kleuren zullen allesbehalve onopgemerkt blijven.

Rok in amandelgroen, zonnegeel of framboos: stuk voor stuk must-have kleuren om te knallen deze zomer. U kan uiteraard onze looks bekijken op de site om inspiratie op te doen.

Een zwierige zomer

Als aanvulling op uw strokenrok is een gewoon topje met bandjes perfect, maar als u fan bent van total looks, zal een leuk wit bloesje met strook zeker ook niet misstaan. Het zorgt in een handomdraai voor een stijlvolle en romantische allure. Sommige rokken met stroken zijn zelfs verkrijgbaar met een bijpassende bloes om een matching ensemble samen te stellen en zo te indruk te wekken van een lange jurk die perfect op uw silhouet is afgestemd.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *