28 april 2020

Stel je combi-outfit voor dames op maat samen

Lijkt het onbegonnen werk om een jumpsuit of jurk te vinden die u als gegoten zit? Wij bij Blancheporte zijn er ons van bewust dat elke vrouw uniek is. Daarom hebben onze stylistes combi-items gecreëerd: matching boven- en onderstukken om de combi-jumpsuit of combi-jurk van uw dromen samen te stellen… Combineer erop los en ga voor een eigen mix & match! Als u bovenaan een 38 heeft en onderaan een 42, dan is deze outfit op maat de ideale oplossing. En omdat geluk nooit alleen komt, hebben we zelf alvast een jumpsuit en jurk samengesteld met losse, bij elkaar passende combi-items… Welk duo kiest u? Mix de stijlen en effecten naar hartenlust: veel plezier!

Hoe wordt de combi-jumpsuit gedragen?

De op-en-top trendy combi-jumpsuit voor dames is onze nieuwste troef voor een toffe look. Ideaal bij elke gelegenheid, om er tegelijk comfortabel en vrouwelijk bij te lopen. Combineer met mooie baskets of sneakers en een tas in macramé om er een coole twist aan te geven. Voor een meer geklede gelegenheid zijn sandalen en een elegant tasje de perfecte finishing touch!

 

Hoe wordt de combi-jurk gedragen?

Kies eerst en vooral de lengte van uw rok: kort of lang. Beslis daarna welk motief het zal worden: bloemen, strepen, goudkleurige prints… of ga voor effen! Zin in een meer gipsy getinte combi-jurk? Benadruk uw taille met een gevlochten riempje voor een geslaagde hippie-chic allure. Voor een urban look zijn chique en discrete accessoires de beste match voor uw combi-jurk.

1 bovenstuk + 1 onderstuk = een geslaagde trompe-l’oeil combi-outfit!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *