23 april 2020

Hoe de juiste badmode voor grote maten te kiezen?

maillots de bain grande taille printemps-été

 

Waar zijn badpakken en bikini’s
voor grote maten te vinden?

De zomervakantie staat bijna voor de deur. Misschien kunnen we alvast met de voorbereidingen starten? Het strand, het zwembad en vooral de zon zullen van de partij zijn. Dit is hét moment om uw strandoutfit te kiezen, niet? Elk seizoen opnieuw zijn alle ogen gericht op onze bikini of ons badpak.

Neem het van ons aan, onze Isabella® collectie helpt u graag bij uw zoektocht naar de ideale bikini of het gedroomde badpak. Isabella®, bedacht voor dames met rondingen, zet uw mooiste troeven in de verf. Op naar de zomer met onze favoriete badmode voor grote maten!

Welke zijn de
badmodetrends 2020?

Dit jaar kiezen onze stylistes voluit voor trendy, geometrische prints. Dé kleur voor de zomer? Een tikkeltje sensueel en modern donkerbordeaux, gecombineerd met elegant zwart. Geen twijfel mogelijk: onze badpakken en bikini’s voor grote maten zullen bij iedereen in de smaak vallen!

Welk model van badpak of bikini voor grote maten staat u op het lijf geschreven?

Er is één regel: alles kan en mag! Ook met rondingen kan u dragen wat u wil. Denk eraan: uw comfort en de gewenste stijl staan voorop! Badpak of bikini? Dat kiest u helemaal zelf. Ontdek onze tips om het beste model voor grote maten te kiezen in functie van uw noden.

Als u op zoek bent naar een onberispelijke steun, kies dan voor een bovenstuk met beugels en bandjes. Als u complexen heeft over uw buik, ga dan voor een broekje met hoge of miditaille dat uw minpuntjes verdoezelt. Als u houdt van omhullende modellen, dan is een tankini of een model met rokje net wat u zoekt! Al onze badpakken en bikini’s voor grote maten werden ontworpen om uw mooie lichaamsbouw te volgen.

Klaar voor de grote sprong?
Het hele Blancheporte team wenst u een stralende en bruisende zomer toe, ongeacht uw bestemming!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *