29 april 2020

Lockdown outfit: ontdek de look van de dag

Bien chez soi

Wat aantrekken tijdens de lockdown?

Tijdens deze lockdown stellen we ons allemaal de vraag welke outfit we moeten aantrekken om thuis te blijven, of we nu telewerken of niet. Zich kleden zoals anders? In pyjama blijven? Net zoals we ons douchen en ontbijten maakt ook het aankleden deel uit van onze ochtendroutine

Het voordeel van ons aan te kleden is dat we ons op die manier klaarmaken voor de dag die ons staat te wachten, ook al blijven we gewoon thuis. De epidemie van het coronavirus heeft ons dagelijkse leven grondig door elkaar geschud, maar door onze favoriete kleding te blijven aantrekken en outfits samen te stellen, houden we er ondanks alles een ritme in.

Dat is waarom we u een tegelijk comfortabele en trendy look van de dag meegeven, ideaal om thuis te blijven en zich toch mooi te voelen, gewoon voor zichzelf, tijdens deze ongewone lockdownperiode.

Laten we beginnen met een mooie bloes in plumetisvoile. Haar zonnegele kleur zorgt voor een instant dosis goed humeur en brengt meteen wat licht in huis. We combineren ze met een wijde ¾-broek versierd met bloemen. Heerlijk soepel, licht en zo aangenaam om te dragen... Qua schoenen zijn platte ballerina’s in leer de beste optie om er tegelijk elegant en comfortabel bij te lopen. We werken onze outfit af met mooie oorhangers in gipsy stijl die ons gelaat een extra sparkle geven.

Doe elke dag dingen die u tijdens de lockdown goed doen. Zorg vooral goed voor uzelf en elkaar.

Welke outfit(s) draagt u graag op dit moment? Vertel er ons alles over 😉

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *