5 mei 2021

Schoenen lente-zomer 2021: wat zijn de grote trends?

Fan van schoenen? Dan zullen de grote schoenentrends voor de zomer 2021 uw hart ongetwijfeld sneller doen slaan! Een seizoen dat volledig in het teken staat van stijl, comfort en plezier om aan ieders wensen tegemoet te komen. Sandalen, sneakers, derby’s, espadrilles… Leer, suèdine, textiel… De keuze is eindeloos, niet alleen qua stijlen maar ook qua materialen! Om u te helpen bij het shoppen van nieuwe schoenen, zetten onze stylisten de 5 trends op een rijtje die u zeker niet mag missen met het oog op de mooie dagen!

Goudkleur:
stralen maar!

Deze zomer is goudkleur alomtegenwoordig: boots, derby’s, sandalen, espadrilles, pumps… Ronduit perfect om al uw looks een zeker wauwgehalte te geven. Goudkleur laat zich bovendien makkelijk combineren met andere tinten: zowel met een gekleurde als een zwarte of 100% witte outfit!

Espadrilles
bij de vleet

Espadrilles
bij de vleet rok of cropped broek… Ja, de espadrilles maken hun comeback voor de zomer! Dit seizoen halen ze alles uit de kast, van een motiefprint over strookjes of oogringetjes tot macramé: de sleutel tot een schitterende look en een plezier om naar te kijken!

De trendy sneaker…
heruitgevonden!

Elk seizoen opnieuw vinden we in onze schoenenkast uiteraard trendy sneakers terug. Deze zomer mikken we ook hier op een tikkeltje fantasie en kleur: prints, borduursels, geperforeerde effecten, scratchriempjes met glitter… Net als de espadrilles zetten onze sneakers hun beste beentje voor om onze zomerlook extra pit te geven.

De boho-chique
sandaal!

Met riempjes, ajour, vlechtwerk of waarom ook niet vierkante tippen: wanneer het kwik de hoogte in schiet, mogen zomersandalen zeker niet ontbreken! Dit jaar gaan ze voor een ietwat bohemian look en matchen ze zowel met een jeans, opgerolde chinobroek of lange rok om volop van de zon te genieten!

De ballerina…
in kleurenversie!

Voor 2021 bekent de zomerballerina kleur en kiest ze voor een felle of pastelzachte tint! In gekleurde versie staan ballerina’s garant voor een stijlvolle en tegelijk comfortabele look in alle omstandigheden. Om iets groter te lijken, zijn ze zelfs verkrijgbaar met een hakje, dat zorgt voor een rank silhouet.

Welke schoenen zullen
u de hele zomer op de
voet volgen?

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *