21 april 2021

Lingerie: wat zijn deze lente‑zomer de trends?

Lingerie is vaak heel erg gewild, of we nu slank, atletisch of mollig zijn! Of u nu een kleine 85B of volle 110F heeft, onze lingerie-expertes ontwerpen aanlokkelijke lingerie voor elk figuur. Comfort, steun en fantasie is het winnende trio dat bij al onze creaties centraal staat. Zin om uzelf te trakteren op mooie lingerie voor de zonnige dagen? Ontdek de lingerietrends voor de lente-zomergesprokkeld door onze stylistes.

Punchy lingerietrend

Deze lente-zomer staat in het teken van kleur en een vrolijke, positieve en dynamische lingerietrend waar we maar niet genoeg van krijgen. Rood, smaragdgroen, turkoois- of donkerblauw, koraal, flashy roze, poppy geel: zowel voor beha als slip kiezen we voor zinderende tinten die onze vrouwelijkheid een boost geven.

Couleurs

Gebloemde lingerietrend

fleurs

De gebloemde lingerietrend, landelijk met een tikkeltje fantasie, is even rustgevend als een wandeling doorheen de velden en laat een langverwachte frisse wind waaien door uw lingerielade. Op uw beha’s of slipjes zorgen de gebloemde motieven voor een extrafleurige zomer.

Couleurs

Pastelkleurige lingerietrend

De verfijnde en flatterende pastelkleurige lingerietrend vormt een heerlijke aanvulling op de opvallende kleuren van de punchy trend. Onze mooie kant kiest deze keer voluit voor verfijning met lichte poedertinten als ivoor, lichtroze, parma, perzik… Een cocktail van zachtheid.

Couleurs

Tropische lingerietrend

fougère

De bladerenprints laten ons luidop dromen van een stralende zon en verfrissende lucht! De frisse, pittige en heerlijk exotische tropische trend geeft al onze lingerie een dosis goed humeur en daar houden we wel van!

Couleurs

De voordelen van Blancheporte

Beha met of zonder beugels, steungevend, korfmodel, foulardmodel, met sluiting vooraan of postoperatieve uitvoering… Onze lingerie stelt uw comfort voorop, van kop tot teen, en laat u stralen ongeacht uw cupmaat, figuur of noden… Hoog tijd om uzelf te trakteren.

[totalpoll id="32590"]

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *