7 mei 2021

Mode: hoe de jurk met stroken te dragen?

Het strokenjurkje is een must-have voor de zomer en verovert onze garderobe van zodra de temperaturen de hoogte in gaan! We houden van z’n mooi soepele model en de manier waarop het echt elk figuur, slank of rond, volledig tot z’n recht laat komen… En onze kokette strokenjurk leent zich bovendien tot elke gelegenheid en elke stijl… Bent u er ook fan van? Ontdek samen met onze stylistes 6 manieren om ze dit seizoen te dragen.

MINIMALISTISCH WITTE VERSIE

Met haar verleidelijke hals en mooie lengte is deze witte strokenjurk een echte zomertopper. Ze is perfect zowel voor de lentedagen als zomeravonden en laat u heel het seizoen door stralen.

BOHO VERSIE

Deze jurk in grote maten, speciaal ontworpen voor ronde vormen, geeft ons zin om te flaneren en te profiteren van de zonnestralen… Met haar grote bloemen en bruisende kleur strookt ze volledig met de bohemian trend waar we zo van houden.

GLAMOUREUZE VERSIE

Kan u weerstaan aan de hals in wikkelstijl en de mooie confectie in soepele crêpe? Deze heerlijke en ronduit onweerstaanbare glamourversie van de strokenjurk kan u maar beter meteen shoppen… Combineer met uw favoriete sandalen en klaar!

JUNGLE-CHIC VERSIE

Het contrast tussen zwart en wit, een hemdmodel dat grote maten flatteert, een exotische print…
Ja, de strokenjurk in jungle-chic versie is oneindig trendy. Even mooi met sneakers als hakschoenen, voor een look die niet onopgemerkt blijft!

POPPY VERSIE

Deze eindeloos vrouwelijke strokenjurk geeft uw allure extra pit en fleurt elk moment meteen op!
Het decolleté, de mouwkapjes et de elastische taille laten elk figuur zo mooi uitkomen… Daar zeggen
we volmondig ja tegen!

LANDELIJKE VERSIE

Klaar om een frisse neus op te halen te midden van een korenveld? De strokenjurk krijgt een landelijke twist met natuurlijke tinten en een verfrissende print… Ongedwongen en toch ook stijlvol!

Klaar om een paar, veel, heel veel stroken aan te schaffen? Wij in elk geval wel!

[totalpoll id="32997"]

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *