12 januari 2022

Decotrend: wat is nodig voor een unieke slaapkamer?

Onze laatste Mode & Woning gril? Bedlinnen en pyjama op elkaar afstemmen!

En als we onze nachten zouden voorzien van een tikkeltje fun? Onze expertes in Woningdecoratie hebben de oplossing gevonden: bedlinnen en slaapoutfit op elkaar afstemmen. Zou u eraan gedacht hebben? Wij bij Blancheporte houden in elk geval enorm van het idee volledig op te gaan in het interieur zodat niemand ons komt wakker maken (oeps). Ontdek meteen 3 bedlinnensets in verschillende stijlen en hun bijpassende pyjama’s… U zal zich graag laten inspireren door deze selectie om de slaapkamer en uw rustmomenten in een nieuw jasje te stoppen.

De versie Winterse natuur

Een bedlinnenset in zacht katoen die elegantie ademt en ons overstelpt met rustgevende kleuren. Z’n print combineert winterbloemen met grafische motieven voor betoverende nachten. En met de bijpassende pyjama of nachthemd erbij is het geluk compleet.

De versie Gipsy romantisch

Een zachtroze kleur… Poëtische motieven… Kortom, de garantie van zachtheid en verfijning. Of u nu houdt van flanel of katoen, uw verlangen naar comfort zal zeker in vervulling gaan… En ook uw ogen zullen worden verwend.

De versie Hedendaagse woning

Deze arty en moderne bedlinnenset zal zeker niet onopgemerkt blijven in uw interieur. We houden van de abstracte gezichten en perfect op elkaar afgestemde tinten. Gaat mooi samen met deze set: het nachthemd in katoenjersey, voor een cosy nachtrust.

En, welke stijl kiest u?

View Results

Loading ... Loading ...

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *