2 februari 2022

Waarom kiezen voor de slip met hoge taille?

De slip met hoge taille is terug van weggeweest!

Hij had lang te kampen met een slechte reputatie als het op verleiding aankwam… Maar de slip met hoge taille heeft ondertussen al enkele jaren z’n sporen verdiend! De lingerieontwerpers gaven hem een nieuwe interpretatie met uiterst goed zittende en meer verleidelijke modellen, zonder daarom aan comfort in te boeten. Eén ding is zeker: als u er nu nog geen heeft, zal u er heel binnenkort volmondig ja tegen zeggen… Ontdek dus meteen onze 3 goede redenen om de slip met hoge taille te dragen.

De slip met hoge taille: het summum van comfort

We kunnen niet naast z’n comforttroeven kijken: de maxislip heeft een omhullend kantje dat de buik en bips mooi bedekt. Hij is bovendien verkrijgbaar in heel wat zachte materialen als katoen of microvezel… En sommige modellen hebben zelfs platte naden voor nog meer comfort. Door te kiezen voor de slip met hoge taille, kiest u voor aangenaam om te dragen stoffen die dan ook nog eens onderhoudsvriendelijk zijn.

De slip met hoge taille om kleine complexen uit te wissen

Steungevende verstevigingen, afslankende pasjes, ‘platte buik’-effect, gaineslips… Als u graag enkele minpuntjes wil wegwerken, dan is de slip met hoge taille een strak plan. Hij flatteert elk lichaamstype, verfijnt de taille en laat rondingen mooi tot hun recht komen zonder te knellen. Dankzij de slip met hoge taille kan u eindelijk dat nauwsluitende jurkje uit de kast halen dat u voordien niet durfde te dragen 😊

De slip met hoge taille als verleidingstroef

Plumetis, kant, tule, fantasieprints, trendy kleuren… Het moet gezegd: de slip met hoge taille is tegenwoordig een lingerie-item dat zeker gezien mag worden. Of u nu gaat voor een exemplaar dat mooi samengaat met uw beha of net niet, hij geeft uw lingerielade én uw vrouwelijkheid sowieso een boost.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *