21 april 2020

Welke jurk voor deze lente-zomer 2020?

Daar zijn de mooie dagen en de zon! Onze outfits worden opnieuw lichter… We laten onze truien en kousenbroeken in de kast en halen onze mooie jurken weer boven! Zin in nieuwigheden? Onze nieuwe collectie damesjurken zit vol pareltjes. Ontdek snel onze mooiste items en de modetips van onze stylistes om de ideale jurk voor deze lente-zomer 2020 te kiezen!

Welke damesjurk is ideaal voor mij?

Verzorgde modellen, verfijnde details en zijige materialen, daar draait het om bij onze nieuwe collectie jurken: ga ook voor een vrouwelijke look in 1,2,3! Kies uw jurk in functie van uw stijl en de gelegenheid. Zin in een korte jurk die u elke dag aan kan? De jeansjurken verleiden ons met hun minimalistische en casual kantje… Ook perfect mogelijk: een jurk in safaristijl voor een etnische en op-en-top trendy allure! Eerder op zoek naar een lange jurk voor een gipsy stijl? Kies voor een bedrukte strokenjurk of ga voor een jurk met toetsjes macramé, want die zullen hun effect zeker niet missen! Voor een chiquere gelegenheid is een feestelijker model aan de orde: een soepele avondjurk doet het ‘m dan altijd.

Dit seizoen zijn pasteltinten alomtegenwoordig bij de damesjurken. Ze zijn zacht en verfijnd en komen nog beter tot hun recht op soepele en lichte stoffen. Zachtroze voor een romantische allure, hemelsblauw voor wat pit… We zijn fan van die pasteltrend bij Blancheporte. Dit jaar is amandelgroen een echte eyecatcher: het is fris en vrouwelijk, laat de teint mooi uitkomen en combineert vlot met onze accessoires. Natuurlijk blijven ook diepere kleuren als hardblauw, currygeel, dennengroen of paprika scoren bij de damesjurken! In elk geval is kleur dit jaar dé modetrend bij uitstek!

Welke schoenen kies ik bij mijn jurk?

Sandalen met hoge hakken, saloméschoenen en pumps zijn stuk voor stuk aangewezen om wat groter te lijken! Als u het liever plat houdt met uw jurk, dan zijn fijne derby’s of mocassins in splitleer ronduit perfect. De gelakte ballerina’s maken momenteel hun comeback… En zetten uw outfit meteen wat extra glans bij. Dus, waar wacht u nog op?

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *