17 april 2020

En als we onze dagen eens helemaal anders zouden invullen?

Dames

Coronavirus:
Wat doen tijdens de lockdown?

Thuis, maar met de glimlach. Dat is momenteel het motto van het hele Blancheporte team, dat voltijds van thuis uit werkt. De uitbraak van het Coronavirus heeft sinds de maand maart ons dagelijkse leven flink overhoop gegooid. Nu we massaal binnen blijven, ontdekken en herontdekken we onszelf. Het is de gelegenheid bij uitstek om op adem te komen, even op de pauzeknop te drukken en het rustiger aan te doen. We kunnen maar beter genieten van de vrije tijd waarover we beschikken en onze dagen opfleuren. Wat we nu meemaken is ongezien, maar we zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Laten we deze thuisblijftijd opvrolijken met kleine geluksmomentjes en samen enkele tips overlopen die elke dag opnieuw bijdragen aan ons welzijn.

Onze allerzachtste sweater aantrekken

en het to-do lijstje van de dag opstellen. Zichzelf verwennen met een heerlijk ontbijt en genieten van de stralende zon om er dan in te vliegen… Niets beter om de dag relaxed in te zetten. Hoe vult u de komende uren in?

Design
Pull
Design

Blijven lachen

en inzetten op een goed humeur. Een glimlach maakt gelukkig, maakt komaf met stress, boost het immuunsysteem… Maar is vooral aanstekelijk. En de glimlach van onze geliefden is kostbaar.

Photos de vacances

De foto’s van de laatste vakantie bekijken

en terugdenken aan die kleine of grote voorbije reizen. Een lekker ijsje op het strand of de oogverblindende sneeuw in de bergen… Laten we ons meevoeren door onze vakantieherinneringen tot we de kans krijgen om er nieuwe te maken.

Cerf-volant

Spelen met de kids

en ze met volle teugen zien genieten. En misschien ook eens de hele voorraad gezelschapsspelletjes bovenhalen? Familie is zo kostbaar en een lockdown is hét moment om de onderlinge banden aan te halen.

Onze kleerkast opruimen

en enkele pareltjes terugvinden. Was u dat mooie jurkje al enkele seizoenen uit het oog verloren? In combinatie met dit paar sandalen, gevonden op Blancheporte.be, komt u elegant de zomer door!!

Garde-robe

Onze creativiteit de vrije loop laten

en de draad van onze passies weer oppikken. Of we nu houden van schilderen, borduren, schrijven, bakken of nieuwe dingen leren, deze creatieve momenten zorgen voor afleiding en doen ons even alles vergeten: laten we er zo veel mogelijk tijd voor maken.

Salle de bain

Onszelf in de watten leggen

en een nieuwe routine invoeren die ons tijdens de lockdown weet op te vrolijken. Het hoofd leegmaken door wat te sporten, om dan een verwenmoment in te lassen met onze favoriete beautyproducten: zalig ontspannen en genieten.

Livre

Onze ‘nog te lezen’-stapel leegmaken

en onze gedachten voeden met mooie woorden. Fan van detectives, biografieën, romans? Dit is hét moment om ons te verdiepen in het werk van onze lievelingsauteurs en onze persoonlijke favorieten online te delen! Het is een algemene waarheid: een goed boek doet altijd goed.

Cœur

In contact blijven met onze familie en vrienden

en hen vanop afstand laten weten hoeveel we om hen geven. We willen allemaal maar één ding: de mensen beschermen die we graag zien. Gelukkig kunnen we tegenwoordig heel gemakkelijk virtueel in contact blijven!

Fleur
Wat beurt u op tijdens deze lockdown?
Deel zeker uw tips en tricks met ons!
Laten we contact houden: stuur ons foto’s van uzelf of vertel over uw dagelijkse bezigheden in een reactie. We zullen u met veel plezier antwoorden!
Gun uzelf elke dag wat me-time.
Design

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *