11 augustus 2022

Hoe paars te dragen?

couleurs

Mode najaar 2022: paars of niets!

Het heeft talrijke nuances, van fuchsia over pruim of mauve tot violine…Paars zal dit najaar niet onopgemerkt blijven en zowel gedragen als total look als in kleinere toetsjes zal het zijn effect niet missen op onze outfits. Hoe paars dragen deze herfst-winter?vertellen u er alles over.

Paarse trui of vest: een must-have!

De gemakkelijkste manier om paars aan te schaffen in uw garderobe: met een mooi stuk knitwear, vest of trui in paars! Op die manier gaat paars makkelijk samen met een raw jeans of een soepele rok, voor een look die helemaal af is.

De paarse print: ideaal voor tunieken en rokken

Als u liever op een meer subtiele manier kiest voor paars, ga dan voor prints met paarse toetsen. Het zal furore maken op een tuniek die we bijvoorbeeld combineren met een beige broek. Bij de rokken blijven de lange rokken scoren, zeker met een karamelbruin of zwart bovenstuk.

De paarse broek: stijlvol bij elke stap

Om in het najaar paars te dragen, kan u ook inzetten op paarse broeken. Net als paarse truien of vesten zijn het items met een groot modepotentieel die u heel wat klasse zullen geven. Onze favoriet dit seizoen: de paarse broek met gecoat effect die mooi het licht zal weerkaatsen en de benen mooi laat uitkomen.

couleurs

De paarse gewatteerde jas voor koudere dagen

Wees voorbereid wanneer het kwik de dieperik induikt! En om de winter te trotseren in stijl, is ook paars warm aanbevolen. We wagen ons dan maar gewoon aan een paarse gewatteerde damesjas die zorgt voor wat afwisseling tussen alle traditionele grijze of zwarte mantels en uw dagelijkse looks een boost geeft.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *