27 augustus 2020

Damesmode: hoe het witte hemd te dragen?

Ontdek 4 trendy manieren om het witte hemd te dragen

Het witte hemd, tegelijk tijdloos, elegant en zorgenvrij, is een trendy basic uit de damesgarderobe. En het is een echte blijver want het combineert vlot met alles, in alle omstandigheden! We dragen het graag op kantoor, door de week, om er chic, ongedwongen, hip… bij te lopen. Het hemd kleedt ons winter-zomer, gecombineerd met een trendy jasje, een tijdloze jeans of gedragen onder een jurk. We houden ervan om de show te stelen of voor een sobere stijl: het is een echte essential die we zeker niet mogen laten liggen.
Ja, het mooie witte hemdje is eindeloos fashionable, en nee, het leent zich niet uitsluitend tot 100% basic looks. Het hemd dragen is een uitstekende modezet voor een stijlvolle en vlotte look. Er bestaan honderden mogelijkheden om een wit hemd te dragen en er een stijlvolle touch aan te geven. Ontdek onze tips en 4 ideeën om het te twisten in functie van uw modewensen!

Eén wit hemd – 4 looks

Eerste stap om een look met een wit hemd samen te stellen: het juiste hemd kiezen! Om u de 4 looks voor te stellen, kozen onze stylisten voor een model van 100% katoen. Ideaal om een hemd te dragen, is om een perfect effen model te kiezen dat achteraan iets langer is dan vooraan: da’s nog trendyer! We geven ook de voorkeur aan een hemd met oprolbare mouwen. Dit type hemd is een must-have voor elke damesgarderobe: een klassiek, vlot om te dragen en doordacht model: het flatteert elke lichaamsbouw! Tijd nu voor de mode- en stijltips!

Wit hemd met een tregging

Treggings, leggings en jeggings matchen perfect met een hemd voor een cool en ongedwongen silhouet, zoals we het graag hebben! En als dat hemd dan ook nog eens iets langer is achteraan, camoufleert het ook meteen eventuele minpuntjes. Het is een look die eruit springt door z’n extreme comfort, zonder aan stijl in te boeten natuurlijk.

Wit hemd met een wijde broek

Momenteel is de wijde 7/8-broek het ultieme stijlitem: we dragen ze in alle vormen, materialen en kleuren. Om daarop een wit hemd te dragen, kozen onze stylisten voor een model in saffraangeel, een van de kleuren die deze herfst-winter alomtegenwoordig zijn. Een trendy en sprankelend silhouet komt dan zo voor elkaar!

Wit hemd met een plissérok

Een wit hemd gecombineerd met een mooie rok scoort altijd! Voor een hippe allure gaan we voor de - intussen alom bekende - plissérok! Het witte hemd laat de rok de show stelen en op die manier ook zijn troeven in de verf zetten: een enkellang model, trendy bedrukte voile en een tailleband gepimpt met pailletten… Wauw!

Wit hemd met een rechte jeans

Uiteraard houden we ook nog steeds van een wit hemd gecombineerd met een licht verwassen jeans. Speel gerust met de kraag van uw hemd of draag het, deels, ingestopt in uw jeans om er een resoluut trendy twist aan te geven. Gewoon nog een mooi paar leren schoenen erbij en uw look is helemaal af... en hoe!

Welk ondergoed dragen met wit?

Weet u dat het niet echt aangeraden is om een witte beha te dragen onder een wit shirt? Om lingerie onzichtbaar te houden onder een wit bovenstuk, is het beter om te kiezen voor natuurlijke en nudetinten die passen bij uw teint. Hoe meer de kleur van de beha blendt met uw huid, hoe minder zichtbaar hij zal zijn onder een wit hemd. Met zogenaamd “onzichtbare” behamodellen zit u helemaal goed: dankzij hun voorgevormde cups zijn ze 100% discreet onder uw witte topjes.

Nu kent u al onze tips om een wit hemd te dragen in stijl!
Veel shoppingplezier op Blancheporte!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *