25 augustus 2020

Het lingeriemerk Pomm’Poire doet z’n intrede op Blancheporte.be

Lingerie van Pomm’Poire: kwaliteit en kleine prijsjes voor elke lichaamsbouw

Bij Blancheporte willen we niets liever dan elke vrouw te laten genieten van onze expertise in korsetterie, om tegemoet te komen aan elk type lichaamsbouw en alle wensen... Het zou niet mogen dat vrouwen toegevingen moeten doen op het vlak van comfort of budget om perfect welzijn te bereiken: wij streven ernaar om kwaliteitsvolle lingerie aan te bieden voor lage prijzen, het hele jaar door.

Rondingen flatteren, komaf maken met complexen en uw welzijn vooropstellen: dat is waar het in de collecties van Blancheporte allemaal om draait. Daarom zijn we heel blij ons lingeriegamma uit te breiden en u de komst van het merk Pomm’Poire in uw favoriete boetiek aan te kondigen! Net als bij Blancheporte worden alle modellen van Pomm’Poire in Frankrijk ontworpen en bedacht… We doen dus een oproep aan alle optimisten die graag met volle teugen van het leven genieten: nieuwe, pittige en doordachte lingerie staat te popelen om uw lingerielade te veroveren… Iets om naar uit te kijken, toch?

Behamodellen voor elke vrouw

Microvezel, kant, mooie kleuren, verzorgde afwerkingen: Pomm’Poire is er op maat van echt elke buste, van 85B tot 115G!

Elke beha wordt tot in het kleinste detail uitgewerkt. Op zoek naar een steungevend of omhullend model? Proef van het comfort van bredere bandjes, sluitingen met 3 haakjes en verstevigingen opzij… Is een modellerend volume meer uw ding? Dan zullen gevulde modellen, voorgevormde schuimcups en foulardontwerpen u heel blij maken. Elke beha werd stuk voor stuk uiterst zorgvuldig ontworpen om nooit te moeten kiezen tussen sensualiteit en comfort, ongeacht uw cupmaat.

Lingerie: bijpassend of net niet?

Net als de beha’s zijn de slips en shorty’s van Pomm’Poire geschikt voor elke lichaamsbouw en verkrijgbaar van maat 36 tot 56… U kan ervoor kiezen om uw slip af te stemmen op uw beha of een contrasterend setje samen te stellen. Laat uw humeur en verlangens spreken! Het enige gevaar? Dat u er maar niet genoeg van krijgt.

En mooie nachthemdjes voor mooie nachten…

Bij de nachthemdjes en combishorts gaat microvezel hand in hand met tule, plumetis of kant. Het resultaat: comfortabele en al even verleidelijke modellen.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *