2 december 2020

Hoe de wikkelrok het hele jaar door te dragen?

De wikkelrok, perfect winter-zomer

De resoluut vrouwelijke wikkelrok met split vooraan valt erg in de smaak bij de redactie! Waarom we er zo van houden? Voor z'n uitgebreide gamma aan kleuren en materialen en z'n mooie lengte die onze look nog zoveel mooier maakt... En om ons geluk helemaal compleet te maken, past de wikkelrok bij elke gelegenheid, chic of ongedwongen! Ontdek snel hoe u de juiste kiest en hoe hij in elk seizoen kan worden gedragen in stijl.

Welke wikkelrok kiezen?

In jeans, in tricot, in imitatieleer of bedrukt: de wikkelrok voor dames durft elke stijl aan, om iedereen te verleiden... Zowel zomer als winter is hij de eyecatcher van uw look! Als u hem kiest met een grafisch of ruitjesmotief, dan zal een jeanshemd of een effen, gekleurde bloes er heel mooi mee samengaan.

U kan ook inzetten op een rok in milanotricot die met z'n chique en elegante allure ons hart sneller doet slaan. Deze keer gaan we omgekeerd te werk: effen onderaan, bedrukt bovenaan! Mix uw wikkelrok met een gestreepte of gebloemde bloes en uw look is ronduit subliem.

Ook een wikkelrok in hedendaagse en casual denimversie laat ons niet onberoerd. We combineren hem met een vrouwelijk karamelbruin topje of met een streelzachte trui om er cool bij te lopen…

Tijdens de winter zal een wikkelrok furore maken met een korte blouson of een cabanmantel! In hartje zomer scoort u dan weer met een gekleurde blazer of een legendarisch jeansjasje.

Welke schoenen met de wikkelrok?

Espadrilles of open sandalen voor de zomer, boots of laarzen in daim voor de winter… Als u de wikkelrok wil dragen voor een avondje uit, geef hem dan een update met een paar pumps! Voor fans van de streetwearstijl kan de wikkelrok ook worden gematcht met mooie, trendy sneakers.

Klaar om de verleidelijke toer op te gaan met de wikkelrok? Grote fan van rokken?
Lange rokken, bedrukte rokken, A-lijnrokken... Alles waar u zin in heeft, is te vinden bij Blancheporte.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *