9 december 2020

De voordelen van ’tweede huid’-lingerie

Wat is 'tweede huid'-lingerie?

Comfortabele lingerie is zalig om te dragen. Dat verklaart ook meteen waarom 'tweede huid'-lingerie synoniem staat voor puur genot. En ze heeft haar naam niet gestolen. Ze zit namelijk zo goed dat ze zich helemaal niet laat voelen...

Zachte materialen, discrete naden, soepele modellen: deze quasi transparante lingerie is perfect om tegemoet te komen aan onze wensen op vlak van comfort, zonder in te boeten aan vrouwelijkheid en steun.

Ze is doorgaans verkrijgbaar in natuurlijke of traditionele kleuren: beige, zwart of wit. Ideaal voor efficiënt ondergoed zonder tierlantijntjes.
 
 

Onze lingerie-expertes laten u vandaag kennismaken met alle troeven van 'tweede huid'-lingerie en u zal zien dat alle redenen goed zijn om eraan toe te geven.
 
 

De verschillende modellen van 'tweede huid'-lingerie

'Tweede huid'-lingerie is er zowel in boven- als onderstukken. Of u nu op zoek bent naar een onzichtbare beha of een 'tweede huid'-broekje, u vindt zeker het zachte ondergoed dat u zoekt.

'Tweede huid'-body, praktische shorty, katoenen broekje met hoge taille, brassièrebeha of steungevende minimizerbeha... Deze onzichtbare lingerie zet voluit in op discretie en comfort... Een droom toch?

Waarmee wordt 'tweede huid'-lingerie gedragen?

In theorie kan 'tweede huid'-lingerie met alles worden gedragen: ze volgt al uw bewegingen, elke dag opnieuw, en zit nooit in de weg! Natuurijk is ze ook uitermate geschikt om te dragen met bepaalde kledingstukken.
 
 
 

Als u bijvoorbeeld een nauwsluitende jurk of broek heeft, zal onzichtbare lingerie heel discreet blijven onder uw outfit. Hetzelfde geldt voor lichte kleding of kledingstukken in heldere kleuren: een onzichtbare beha in huidkleur zal niet aftekenen onder een wit T-shirt.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *