15 juni 2022

Welke pyjama dragen tijdens de zomer?

Onze tips om uw zomerpyjama te kiezen

De zomer komt eraan en dus ook de nachten waarin het kwik stijgt! Uw pyjama zal goed van pas komen voor heerlijke cocooning en ontspannen momenten.

Bij Blancheporte houden we van cosy en originele pyjama’s, en onze collectie nachtkleding zit boordevol juweeltjes in alle stijlen om u te overstelpen met comfort, zoals onze mooie nachthemdjes en shortama’s…

How to: zorgen voor een
gedroomde nachtrust

Onze pyjama’s zijn ontworpen voor uw welzijn… Geniet van de kwaliteit van zacht en comfortabel katoen en soepel vallende modellen, verkrijgbaar van maat 36 tot 54. Onze gamma’s gebloemde, grafische of romantische pyjama’s zijn er in verschillende modellen die het mogelijk maken om uw pyjama op maat samen te stellen: nachthemdje passend bij uw kimono, bijpassende pyjamashirts en -broeken zoals een T-shirt met lange mouwen, topje met fijne bandjes, korte of lange broek. Alles is mogelijk in functie van uw voorkeur.

Ontdek ook ons Homewear gamma ontworpen voor buitengewone zachtheid thuis… Wijde broeken in ribtricot met een aangenaam ‘tweede huid’-effect, een lang hemd in tetrastof, een bijpassende joggpant… Stuk voor stuk in verfijnde kleurengamma’s om u te laten genieten van heerlijk lichte binnenhuislooks…

Ga voor een extravagante
en creatieve pyjama

Het oog wil ook wat, zelfs ’s nachts… Daarom gaan onze stylisten op zoek naar kleurenpaletten en motieven die matchen met elke stijl. Sommigen zullen de voorkeur geven aan een mooi, lang nachthemd met bloemenmotief, terwijl anderen zullen inzetten op een geruite pyjama in herenmodel. Of tijdens de zomer kiest u misschien wel voor een licht nachthemdje met fijne bandjes of een gekleurde shortama.

Op onze Blancheporte-site vindt u heel wat nachtkleding, van pyjamashirts, over pyjamabroeken tot kamerjassen…. En pittige prints voor een instant goed humeur! Dankzij deze collectie ontworpen met liefde en humor stapt u elke dag met het juiste been uit bed.

Natuurlijke en gecertificeerde materialen

Een groot deel van onze nachtkleding heeft het Oeko-Tex-label dat garant staat voor maximale zachtheid en het gebruik van onschadelijke materialen. We proberen ook zo veel mogelijk te vertrekken van biokatoen, een certificering die garandeert dat textielvezels worden gebruikt afkomstig van de biologische landbouw. Deze verbruiken minder water en worden geteeld zonder chemische meststoffen of pesticiden, uit respect voor de planeet.

Trendy herenpyjama’s
voor de zomer

Voor de mannen: shortama’s zijn momenteel helemaal in, voor een ongedwongen moment zonder aan stijl in te boeten. Op die manier kan u zonder enige schaamte voluit genieten van een vrije dag of een dag thuiswerken.
Ook shortama’s, die zich vooral lenen tot de lente en zomer, zijn verkrijgbaar in uiteenlopende materialen, modellen en motieven. Nauwsluitend of eerder loose, aan u om te ontdekken wat u op het lijf geschreven staat. Hou vooral ook in gedachten dat het tijdens de zomer ‘s nachts best warm kan worden, wat in het voordeel pleit van natuurlijke materialen die de afvoer van transpiratie stimuleren.

Aan alle koukleumen: bekijk onze collectie peignoirs en kamerjassen voor meer warmte.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *