21 augustus 2020

Modetrend Herfst-Winter 2020 – Rock

Herfst-winter stijl: het nieuwe seizoen rockt erop los!

Dit seizoen gaan onze stylisten de rocktoer op! Mix van bloemen en nepleer, nettricot en rockdetails… We lopen helemaal warm voor het ietwat rebelse karakter van deze stijl.

Tunieken, jacquardtruien, blousons en shorts met leeraspect, aangevuld met nog heel wat andere pareltjes: onze glamrock collectie werd met passie ontworpen in Tourcoing en combineert kleine prijsjes met een mooi matengamma om elke vrouw blij te maken ; waarden die we bij Blancheporte heel belangrijk vinden.

Zin om de rockster in u naar boven te halen? Volg onze tips & tricks om in een handomdraai een dameslook met hoog rockgehalte samen te stellen.

Rocktrend
Rocktrend
blanc
Rocktrend
blanc

Wat is de rockstijl precies?

De rockmode wordt vaak geassocieerd met een zwarte total look. Bij Blancheporte voegen we er graag mooie accenten in passioneel rood aan toe. De rocktrend kiest voluit voor sierspijkers of ritsen als details, slimbroeken en leggings, rock-‘n-roll blousons of geruite hemden. Ook jurken en rokken zijn meer dan welkom! We zien ze graag komen in bedrukte crêpe of plissésatijn voor hun glamoureuze en gesofisticeerde kantje.

blanc
Rocktrend
Rocktrend

Hoe de rocklook te dragen?

Een vrouwelijke en unieke rocklook vraagt om enkele basics die snel onmisbaar zullen worden in uw garderobe: het volstaat om rock-’n-roll items te mixen met uw essentials om uw outfit samen te stellen. Een lange rok met bloemenprint gaat bijvoorbeeld heel mooi samen met een korte blouson in leerstijl en een zwart T-shirt met nettricot. Of een ander ideetje: een legging met ritsjes onder een rood-zwart gebloemde tuniek, comfortabel en glamoureus tegelijk! Om mooie benen in de verf te zetten, is een short in nepleer gecombineerd met een jacquardtrui een echte aanrader. Qua schoenen en accessoires mogen boots met sierspijkers in suèdinestijl en multi-armbanden met strasjes zeker niet ontbreken!

Rocktrend

Klaar om de rocktrend uit te proberen? U weet er nu alles van!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *