12 mei 2021

Damesmode: wat zijn de 3 zomerprints bij uitstek?

strepen
strepen
OR tropisch ?

Elk seizoen opnieuw worden de prints heruitgevonden en proberen ze elkaar de loef af te steken om ons te verleiden met hun stijl! In onze zomergarderobe zijn ze alomtegenwoordig, zowel in kleine toetsjes als total look. Focus op de 3 motieven die garant staan voor een zinderende zomer.

STREPEN, grafisch en chic

Horizontaal, verticaal, fijn, dik… Strepen hebben altijd een streepje voor, zowel voor een strandallure als een meer grafische outfit. Of het nu gaat om een T-shirt met strepenprint of een gestreepte rok, combineer uw kledingstuk met denim, linnen, katoen… Stuk voor stuk mooie materialen die perfect samengaan met strepen.

Stijltip: als u eerder aan de mollige kant bent, dan zullen dikke of verticale strepen uw rondingen buitengewoon mooi flatteren.

BLOEMEN, die opbloeien en stralen

Het gebloemde motief is al jarenlang een icoon en heeft z’n sporen al verdiend… Maar het valt nog steeds in de smaak. Hoe zalig is het ook om uw dag op te fleuren gewoon door de keuze van uw outfit! Deze zomer zijn er bloemen bij de vleet: ze gaan zowel voor discreet als extravagant, mini als maxi, pastel als gekleurd! We vinden ze terug op een gebloemde jurk, een bloes met bloemenmotief, een rok… dus gerust uw bloemenpalet in functie van uw humeur!

De TROPISCHE print, die opvrolijkt en pit geeft

Prints in tropische stijl laten heel wat smaken toe en zorgen voor die frisse en exotische toets die onze outfit een boost geeft. Ronduit onmisbaar voor de mooie dagen! Tropische jurk, tropische bloes… We dragen ze zowel bovenaan als onderaan voor een look die natuur ademt. Dit type print laat zich makkelijker combineren dan u denkt! U kan hem bijvoorbeeld dragen als total look op een jurk, of een bedrukt element mixen met een felle kleur of, waarom ook niet, een neutrale tint als zwart of wit.

[totalpoll id="33193"]

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *