3 maart 2021

Zomerpyjama’s: ontdek 6 aanlokkelijke en ecologisch ontworpen modellen

Deze lente-zomer breiden we ons gamma ecologisch ontworpen producten verder uit met een zachte en vrolijke collectie nachtkleding, speciaal gecreëerd voor uw comfort! Nachthemden, pyjamashirts, pyjamabroeken en pyjamashorts: onze stylisten hebben aan alles gedacht om elke avond met een gelukzalig gevoel de nacht in te gaan… Ontdek de collectie in detail.

Natuurlijke en gecertificeerde materialen

De volledige collectie is uitgevoerd in biologisch katoen en draagt het GOTS-label (Global Organic Textile Standard). Deze certificering staat garant voor het gebruik van textielvezels afkomstig van de biologische landbouw die minder water verbruiken en werden geteeld zonder chemische meststoffen of pesticiden, met respect voor mens en planeet.

De motiefprints dragen het ‘Standard 100 by Oeko-Tex®’-label dat de huidvriendelijkheid en veiligheid van de gebruikte stoffen verzekert volgens strenge criteria die ruimschoots de nationaal en internationaal geldende normen overschrijden.

Een doordacht en verzorgd ontwerp

Deze producten zijn bewust minimalistisch uitgewerkt. Er werd dus volop gekozen voor eenvoudige en rechte modellen met geoptimaliseerde naden om uw comfort en de kwaliteit van de materialen te vrijwaren.

Prints boordevol pit

Zeg ja tegen een golf van goed humeur! Deze collectie nachtkleding pronkt met mooie en frisse motieven op koraalroze en nachtblauwe tinten die volledig tegemoet komen aan ons verlangen naar zachtheid…

Ook ecologisch ontworpen verpakkingen

Om zo ver mogelijk te gaan in onze verantwoorde aanpak, gaan onze producten vergezeld van een verpakking in ecologisch kraftpapier*.

* Niet-contractuele voorstelling, geleverd zonder lintje in raffia.

Hoe onderhoud ik mijn ecologisch ontworpen product op een verantwoorde manier?

Als u uw wasgoed koud wast op 30°C, zal het even schoon zijn en verbruikt u minder energie! Bovendien kan u het laten drogen aan de lucht. Zo blijven de vezels van uw wasgoed langer mooi en verlaagt u tegelijk uw elektriciteitsfactuur

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *