5 oktober 2022

Roze Oktober: samen strijden tegen borstkanker

Naar jaarlijkse gewoonte zet Blancheporte zich in tegen borstkanker. Voor deze editie stellen we u voor om de vereniging te steunen door een sjaal aan te schaffen waarvan de opbrengsten volledig aan Think Pink worden overgemaakt… Door deze sjaal te kopen, neemt u samen met ons deel aan de acties die Think Pink het hele jaar door onderneemt voor een uitgebreide en menselijke patiëntenzorg.

Think Pink
Think Pink

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker onder vrouwen. Hoe vroeger hij wordt opgespoord, hoe groter de genezingskansen. Daarom brengt Roze Oktober elk jaar zo veel mogelijk mensen samen om te informeren, de dialoog aan te gaan, screening onder de aandacht te brengen, geld in te zamelen voor medisch onderzoek, voor het zorgpersoneel of voor de levenskwaliteit van patiënten. En iedereen kan zijn steentje bijdragen. Ook dit jaar steunen we de nationale organisatie Think Pink die zich inzet om te sensibiliseren en vrouwen bij te staan in hun strijd tegen borstkanker.

Extra troef: deze sjaal is gemaakt van een stof die wordt geweven in Frankrijk en bedrukt in het Atelier Agile in Roubaix, in Frankrijk. Hij wordt geproduceerd in heel kleine aantallen die worden afgestemd op de vraag, om overschot te vermijden. U maakt niet alleen het verschil voor alle patiënten die lijden aan borstkanker, maar probeert ook samen met ons een nieuwe, verantwoorde manier van produceren uit.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *