9 januari 2021

Wat te kopen tijdens de solden en winterpromoties?

Wat te kopen tijdens de solden en winterpromoties?

Het is zover! De solden en winterpromoties zijn officieel van start gegaan! Damesmode, schoenen, lingerie, huislinnen: al onze boetieks zijn verlaagd in prijs, 4 dolle weken lang. Neem het van ons aan: u zal er maar moeilijk aan kunnen weerstaan...

Welke items mogen zeker niet ontbreken voor een geslaagde wintersoldenshopping? Ontdek snel de must-haves van het seizoen.

Wintersolden: zet in op zachte truien

Dit is hét moment om uw outfits aan te vullen met een nieuwe, lekker warme trui. Een rolkraag, fantasietricot, een zachte kleur... Of nog beter: shop de trui van uw dromen tegen verlaagde prijs!

Vernieuw uw jurkencollectie voor een miniprijsje

We dragen ze graag het hele jaar door en bij elke gelegenheid. En dat komt goed uit, want de winterjurken doen de prijzen smelten. Trui-jurk, jurk in voile, lange jurk... Laat u volledig gaan en gun uzelf een pleziertje!

Een nieuwe broek voor perfect comfort

De wintersolden zijn ook dé gelegenheid om u een nieuwe doordeweekse broek aan te schaffen! Alle modellen en materialen gaan voor knalprijzen om aan uw verlangens tegemoet te komen.

De wintersolden, de must-have bloes!

Ook in de boetiek bloezen zijn er heel wat koopjes te doen. Ideaal om de winterblues te snel af te zijn. Bloezen vormen een perfecte match met een rok of uw lievelingsbroek!

Het bedlinnen kraakt de prijzen

Een knus nest creëren, dat is waar Blancheporte naar streeft. Een nieuwe bedlinnenset, katoen, flanel, gewassen linnen: vrolijk uw slaapkamer op met goedkoop bedlinnen... Wist u dit? Omdat we voor u alleen het allerbeste willen, geniet 90% van ons bedlinnen het OEKO-TEX label.

Een nieuwe beha voor de winter?

Vrouwelijke beha's afgestemd op elke lichaamsbouw, da's de expertise van onze lingerieontwerpsters. Geniet van de lingeriesolden om nieuw ondergoed aan te schaffen en tegelijk uw budget in toom te houden!

Ik wil een beha

Dit is de gedroomde periode om er van kop tot teen trendy bij te lopen. Boots, bottines, laarzen... De schoenensolden zetten hun beste beentje voor. Laat u verleiden: onze damesschoenen zijn verkrijgbaar van maat 36 tot 41.

Hoog tijd nu om u te laten verleiden...
Trakteer uzelf op alles waar u maar niet genoeg van krijgt!

* solden en winterpromoties van 4 januari tot 31 januari 2021

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *