5 augustus 2020

Solden en zomerpromoties – Shop al uw favorieten!

Solden & zomerpromoties

We hebben gehoord dat u houdt van leuke koopjes... Goed nieuws! Van 1 tot 31 augustus 2020 geven de solden en zomerpromoties het beste van zichzelf op Blancheporte! Zin in nieuwe damesmode voor uw garderobe of een frisse toets in huis? Hoe de zomersolden aanpakken? Volg de tips van onze stylisten en ontdek snel de must-haves van het seizoen om tijdens de zomersolden op de kop te tikken.

Welk item elke zomer opnieuw de show steelt? De jurk, natuurlijk! Of het nu is om te flirten met de zonnestralen, te flaneren of naar een etentje te gaan... En met korting kan het al helemaal niet meer stuk!

T-shirts en topjes zijn onmisbare basics voor het hele seizoen. Kies qua stijl voor het motief dat uw hart sneller doet slaan. Wij zorgen ervoor dat u ook op vlak van comfort alleen het beste krijgt.

Zet de toon voor al uw mode- wensen met een damesbloes voor een klein prijsje en straal heel de zomer lang. Goed geknipte en trendy modellen maken de vraag "stijl of comfort?" compleet overbodig!

Onze afgeprijsde zomersandalen volgen maar al te graag het ritme van uw drukke dagen... Ze zorgen bij elke stap voor een trendy toets en zetten ook op vlak van comfort hun beste beentje voor... We zeggen ja!

Steungevend, comfortabel, vrouwelijk en verleidelijk... Blancheporte krijgt het allemaal voor elkaar. Geniet ervan om comfort te combineren met charme met onze collectie beha's die iedereen flatteren.

Wie stijgende temperaturen zegt, zegt ook badpakken en bikini’s! Profiteer van de promoties om uw model voor de zomer te kiezen voor een lage prijs! Badpak, bikini of tankini? Dat kiest u helemaal zelf!

Katoen, batist of gewassen linnen... Seizoensprints of schitterende effen kleuren... Fleur uw slaapkamer op met mooi en goedkoop bedlinnen en zorg dag na dag voor een streepje zachtheid in huis.

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *