29 januari 2021

Modetrend: hoe de zwart-witte look te dragen?

Deze lente-zomer gaan we voluit voor zwart en wit!

De zwart-witte total look, een grote modeklassieker, verovert deze zomer een plaatsje in onze garderobe, klaar om te flirten met de eerste zonnestralen! Of we nu kiezen voor girly, working girl, gipsy of chic, de zwart-witte stijl scoort altijd en matcht met al onze verlangens. Hoe kunnen we deze zwart-witte trend naar onze hand zetten? Onze stylistes maken ons wegwijs.

Hoe zwart en wit mooi te combineren?

• Kies voor prints

Een combinatie van een effen witte bloes met een effen zwarte broek kan goed uitdraaien, maar kan evengoed al snel te streng overkomen. Om dit wat af te zwakken, raden onze stylistes aan om in te zetten op prints!

Een zwarte gebloemde rok zal wonderen doen met een witte bloes, een geruite broek mixt perfect met een bedrukt T-shirt… Het idee is om een tikkeltje fantasie toe te voegen aan het zwart en wit om er trendyer dan ooit bij te lopen!

• Ga voor kleuraccenten

Ja, ja, de total look in zwart en wit mag, indien gewenst, gerust van wat kleur worden voorzien! Hij gaat heel mooi samen met rood, op een tas of een print, of met goudkleur, op uw schoenen of juwelen... Perfect om te stralen in uw zwart-witte outfit.

• Mix materialen en details

Verschillende texturen van stof mengen, is ook een must-do bij een zwart-witte look. Voile, borduursel, macramé, kant, stroken, crêpe, tricot… De mogelijkheden zijn eindeloos om een trendy en moderne allure samen te stellen.

• Klaar om te scoren met zwart en wit?

Een niet te missen, vlot samen te stellen stijl die nooit z'n effect mist en past bij elke gelegenheid en elke lichaamsbouw, ook met een maatje meer... Wij zijn fan!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *