16 februari 2022

Hoe op te vallen met jeans?

Een jeansitem zagen we als basic, als een must-have maar tegelijk ook passe-partout in onze garderobe… Jeans neemt wraak én het voortouw in onze dressing! Deze lente-zomer staat denim, stone, bleached of verwassen, centraal. Het wordt mooi gemixt en eist de hoofdrol op, of knalt zelfs als total look. Een overzicht van de jeansgekte…

Het jeansjasje, uw stijlvolle finishing touch

Ontelbare zomers lang waren we onafscheidelijk, soms zelfs sinds de tienerjaren… De modellen zijn misschien wel hier en daar veranderd, maar z’n stijl blijft intact. Dit seizoen is het jeansjasje er met verschillende wassingen, in functie van wat u mooi vindt, maar ook met borduursels en strookjes om eindeloos te variëren. 

De perfecte combo:
jeansjasje / gebloemde jurk / sneakers!

De jeansrok, uw mooimaker

Dankzij z’n materiaal is de jeansrok geknipt om onze vormen mooi te laten uitkomen en ons silhouet te flatteren. Voor perfect comfort hebben we er ook een tikkeltje elasthaan aan toegevoegd… Jeansrok met knopen of lange fronsrok in denim: alle stijlen zijn toegelaten.

De perfecte combo:
rechte jeansrok / T-shirt / sleehaksandalen

Het jeanshemd, een echte legende

Warm aanbevolen voor een elegante maar toch ook coole look. Samengeknoopt of dichtgeknoopt, zo op de huid of op een T-shirt of zelfs een rolkraagtrui, mooi gecombineerd met een gekleurde chinobroek of een onberispelijke zwarte broek: het jeanshemd weet een outfit als geen ander te verfraaien.

De perfecte combo:
jeanshemd / zwarte soepele broek / sjaaltje / derby’s

De jeansshort, een zomers tintje

Als hij komt piepen, is de vakantie nooit veraf… De jeansshort staat synoniem voor relaxen en wandelingen met blote benen, en maakt zich helemaal op voor de zomer. Om hem draagbaar te maken voor iedereen, is hij verkrijgbaar in verschillende lengtes, maar ook als short-rokje in jeans en in geborduurde versie.

De perfecte combo:
jeansshort / bloes met macramé / teenslippers

Bekijk de volledige denimtrend

We houden van z’n dagelijkse eenvoud en talrijke combinatiemogelijkheden! Lang, kort, uitgepuurd of met stroken… De jeansjurk is van alle modemarkten thuis. Combineer hem eindeloos met andere stuks uit uw garderobe: u zal uw ogen niet geloven.

De perfecte combo: rechte jeansjurk / camel boots / vest in ajourtricot

Klaar voor de jeansfolie? Als je fan bent van denim, ontdek dan zeker onze modegids om het perfecte jeansmodel te vinden!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *