19 augustus 2022

Modegids: het juiste jeansmodel kiezen

Een jeans is tijdloos, wordt in elk seizoen gedragen en past bij elke lichaamsbouw en stijl! We zijn er volledig aan verknocht en zouden gewoon niet meer zonder kunnen: hij blijft een must-have basic voor elke garderobe… Zin om er het perfecte jeansmodel uit te pikken? Volg de gids van onze modestylisten!

 DE SMALLE 
Jeans

Rondingen boven! Met zijn doordachte pasjes zet de smalle jeans de bips mooi in de verf en staat hij garant voor een curvy silhouet: instant woweffect verzekerd! Hij is niet alleen aangenaam om te dragen, maar laat ook elk figuurtype tot zijn recht komen…

Voor wie?

Voor zij die graag hun vormen, fijn of rond, een boost geven.

De
 BOOTCUT 
Jeans

Perfect voor brede heupen en een ronde bips want z'n wijde volume ter hoogte van de enkels brengt de boven- en onderkant van het lichaam in evenwicht. De bootcut jeans staat heel mooi met een kort jasje... Kleine dames kunnen hem dragen met hakken om iets groter te lijken!

Voor wie?

Voor zij die hun silhouet opnieuw in evenwicht willen brengen.

De
 RECHTE 
Jeans

Het is de enige echte basic die met alles samengaat, in raw versie voor een urban look of in stone voor een meer ongedwongen allure. Z'n model, niet strak maar ook niet wijd, flatteert elke lichaamsbouw. De rechte jeans kan met al uw bovenstukken worden gecombineerd: T-shirts, bloezen, tunieken...

Voor wie?

Dit is dé must-have jeans voor elk van ons.

De jeans in
 7/8-lengte 

Met z'n smalle model dat de enkels bloot laat, is hij ideaal om rondingen te creëren, de benen langer te maken en uw silhouet een mooie vrouwelijke touch te geven... Kies hem met een tikkeltje stretch voor extra comfort. Mix met hakken voor nog meer effect!

Voor wie?

Voor zij die hun silhouet willen verlengen. Vooral een aanrader voor kleine dames.

De jeans met
 HOGE TAILLE 

Deze jeans is de perfecte match voor dames met rondingen. De hoge taille ondersteunt de buik en omsluit de bips: comfortabele steun en gemodelleerde vormen! Er bestaan zelfs afslankende en shapende modellen om een rank silhouet te creëren.

Voor wie?

Voor zij die hun ronde vormen in model willen brengen.

De
 JEGGING 

De nieuwe trend om zeker aan te schaffen als u op zoek bent naar weergaloos comfort. Hij is ultrarekbaar en vormvast en dus perfect voor wie houdt van nauwsluitende modellen. Draag er een mooie tuniek bij en werk af met uw favoriete schoenen...

Voor wie?

Voor zij die resoluut inzetten op comfort en stijl.

De troef van
 blancheporte 

Met de Blancheporte knowhow op het vlak van jeans zit u helemaal goed om hét model te vinden dat u op het lijf geschreven staat. Onze stylisten ontwerpen en creëren modellen voor elk type silhouet: van kleine lengtes voor zij die kleiner zijn dan 1m65 tot jeans in grote maten van 48 tot 58 voor curvy dames... Elk detail wordt tot in de puntjes uitgewerkt om iedereen goed te laten voelen in haar jeans. Steeds meer innoveren we ook bij de conceptie van onze jeans, om hem milieuvriendelijker te maken. Zo bieden we een jeansgamma aan dat met een laser afgebleekt wordt, waardoor minder water en chemische producten worden gebruikt.

We beantwoorden jullie meest gestelde vragen!

Velen onder jullie schrijven ons en vragen ons tips om de perfecte jeans te kiezen in functie van de specifieke eigenschappen van jullie lichaam… We geven jullie hieronder antwoord!

 • “Ik hou niet van een knellend gevoel ter hoogte van de dijen en knieën“ :
  wijde jeans staan u op het lijf geschreven en laten u toe om comfortabel te bewegen.
 • “Ik ben klein en jeans zijn altijd te groot voor mij” :
  ga voor “kleine lengte” jeans, ze zijn gemaakt speciaal voor personen met een binnenpijplengte van ca. 73 cm.
 • “Ik zoek een jeans voor een ronde buik en fijne dijen” :
  kies voor stretchjeans of jeggings, de buik zal niet worden samengedrukt en uw jeans zal ook niet te wijd zitten ter hoogte van de dijen.
 • “Ik heb maat 44, een smalle taille maar ronde bips en vooral brede dijen en ben kleiner dan 165 cm, welke jeans voor mij?“ :
  geef de voorkeur aan bootcut jeans voor een harmonieus silhouet.
 • “Ik ben groot, 1m78, en vind geen enkele jeans in mijn maat” :
  zoek op onze site “grote lengte” jeans, ze zijn bedacht met een aangepaste binnenpijplengte tussen 76 en 80 cm.
 • “Ik vind dat jeans mij niet goed staan, ze gapen altijd rond mijn taille...” :
  kies voor jeans met een hoge en elastische taille om te vermijden dat ze te ruim zitten ter hoogte van de taille.

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *