8 februari 2022

Cocreatie: ze hebben samen met ons hun jurk gecreëerd in 3D!

 

Weet u nog dat we het enige tijd geleden hadden over een grootse vernieuwing binnen ons creatieve proces: de 3D-modellering. Bij Blancheporte tekenen en ontwerpen we zo goed als al onze collecties zelf en deze 3D-innovatie maakt het mogelijk om in enkele kliks een product te tekenen en eindeloos bij te werken! Het is magisch!

Om deze nieuwigheid te vieren, vroegen we aan twee Instagramsters, Mary-Astrid (@marymcqueen) en Alexandra (@mademoisellemodeuse), om samen met ons twee jurken te cocreëren in 3D… Ontdek het resultaat hieronder!

 

Maar wie zijn eigenlijk Mary McQueen & Mademoiselle Modeuse?

Mary McQueen is 32, mama van een blondekopje van 2,5 en trekt heel Frankrijk rond in een busje met haar gezin. Haar wereld is folk, gipsy, gericht op de natuur… Puur genieten!

Mademoiselle Modeuse is 36 en heeft sinds 2012 een blog over mode, reizen en lifestyle. Als plussizemodel vult ze haar Instagram-account met foto’s van haar kleurrijke en pittige looks. Een bron van goed humeur!

 

Hoe verliep het ontwerpen?

Mary McQueen woonde op dat moment in Rijsel en kon zich dus makkelijk verplaatsen naar onze kantoren in Tourcoing in Frankrijk.
Mademoiselle Modeuse, die in Bordeaux woont, was er dan weer virtueel bij vanop afstand. Onze teams hebben eerst een avatar gecreëerd op basis van de maten van de 2 Instagramsters. Een avatar die in realtime het 3D-kledingstuk draagt en waarmee de evolutie meteen te zien is.

 

Dan was het tijd om de creativiteit de vrije loop te laten! Op basis van staaltjes stof en motieven kregen de twee jurken beetje bij beetje vorm op onze schermen. De magie van de 3D-modellering? We kunnen in realtime een model ontwerpen dat helemaal lijkt op onszelf, het perfect afstemmen op onze lichaamsbouw, een detail toevoegen en onmiddellijk het resultaat bekijken… Een echte revolutie.

La robe de Mary
McQueen, folk
et bohème !

 

De jurk van Mademoiselle Modeuse, retro en pop!

 

Twee jurken perfect voor elk seizoen, en ook voor speciale gelegenheden!

We zijn ronduit fan van deze twee jurken, gecocreëerd met 3D-modellering. We kunnen ze heel het seizoen door aan! Vanaf de lente, maar ook tijdens de herfst en winter, en ze doen wonderen voor onze dagelijkse outfits. We kunnen ze ook dragen voor speciale gelegenheden, gepimpt met hoge hakken en een chic jasje voor een stijl die tot in de puntjes af is 😉

Ook weg van deze jurken? Wacht niet langer en hap meteen toe want: limited edition!

 

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *