4 maart 2022

Hoe zich te kleden voor de lente?

De 10 modemusts om aan te schaffen deze lente-zomer!

Zwierige jurken, gedurfde prints, prachtige kleuren… Dit nieuwe seizoen draait alles rond vrouwelijkheid! Staat u al te popelen om uw garderobe klaar te maken voor de mooie dagen? Onze stylisten leggen u uit hoe zich te kleden voor de lente en wat de must-have items zijn!

Het ecru jasje
met stroken

Dit seizoen gaat het damesjasje resoluut voor mooie stroken om trendy voor de dag te komen… We kiezen het in een allroundkleur als ecru om het met alles te combineren! Hoe u een jasje in een lichte kleur draagt tijdens de zomer? Zet het extra kracht bij met een jeans en een kleurrijke bloes voor een outfit die het dagelijkse leven opfleurt!

Het vest in ajourtricot

Het vest in ajourtricot, een must-have voor de wat frissere ochtenden, zal uw beste troef zijn voor de lente-zomer. Heel mooi in combinatie met broeken, rokken of jurken, zoals het u uitkomt!

De zonnegele jurk

Voor de mooie dagen zetten we in op kleur! Wat is er beter dan een damesjurk in een zonnegele kleur voorzien van mooie opgerolde mouwen en een mooi V-decolleté? U zal stralen in alle omstandigheden, zoveel is zeker! U kan ze afwerken met sandalen met hoge hakken of, ook een aanrader, met sneakers in canvas voor een meer ongedwongen stijl.

De witte bloes met stroken

En als we een leuke zomerbasic een originele twist zouden geven? De witte bloes krijgt dit seizoen een nieuwe interpretatie met borduursels en speelse stroken. Resultaat: met een jeans en een vrouwelijke tas zorgt ze moeiteloos voor een heerlijk romantische allure, praktisch 😉

De wijde broek met ceintuur

Als u zin hebt in een chique look, dan zit u met de wijde broek helemaal goed. Mix met een topje, een bloes en hakken: ze scoort altijd, met al uw outfits. En we zijn weg van haar loose kantje dat synoniem staat voor weergaloos comfort…

De fantasiebloes
in koraal

Voor een lente-zomer die stijlvoller is dan ooit, is de bedrukte bloes warm aanbevolen! We opteren voor een kleur die indruk maakt, zoals koraal, voor een seizoen dat in het teken staat van goed humeur! De bloes in koraal staat beeldig op een jeans of witte broek.

Het T-shirt
in marinestijl

ONMISBAAR! Een T-shirt in marinestijl is dé basic die we altijd binnen handbereik moeten hebben. Onze stylisten pimpen het dit seizoen met een mooie blote rug en fantasiemouwen… Draag het marineshirt met alle elementen van uw garderobe: broek, jeansrok, schoenen met hoge hakken, trendy sneakers…

De effen lange jurk

Bij warm weer is er niets beter dan een mooie, lange en luchtige jurk in een effen kleur. Dit seizoen houden we ervan in een kakigroene kleur die met alles samengaat en naar hartenlust kan worden afgewerkt met accessoires naar keuze!

De salopette

Maar ja, ze is terug van weggeweest en daar profiteren we volop van! We kiezen ze niet te nauwsluitend voor meer comfort, in een lichte stof en zoeken er een T-shirt met lange mouwen of een topje bij in functie van de temperatuur van de dag! De zomer kan niet meer stuk.

De rode jurk met bladerenprint

Voor een onmiskenbare portie glamour en om te schitteren op zomeravonden, halen we de rode jurk boven! We zijn dol op het passionele en supervrouwelijke kantje van het uitlopende model. Draag ze met platte sandalen of sandalen met hakken en het plaatje is helemaal af…

En u, wat zijn uw favoriete items voor de mooie dagen?

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *