19 februari 2021

Lingerietips: welke tinten kleuren deze lente-zomer?

Als het op lingerie aankomt, houden we het vaak bij basic kleuren: wit, zwart en huidkleur. Je lingerie afstemmen op je humeur van de dag kan nochtans zo leuk zijn! Romantisch blauw, vurig rood, zonnegeel of gedurfd koraal… Snuffel zeker eens rond in ons boudoir om lingerie in alle kleuren van de regenboog uit te zoeken.

Laat u helemaal gaan!

Romantische lingerie

Zacht en discreet blauw als aqua, jade of linde staat heel mooi onder al uw outfits. Met z’n rustgevende karakter zorgt het er ‘s morgens voor dat uw dag al zeker niet meer stuk kan. In deze pasteltinten verwerkten we het op beha’s met een romantische toets, gecombineerd met de charme van broderie anglaise en katoen dat zit als een tweede huid...

In een meer donkere versie die aanleunt bij turkoois of violine, met tule en kant, wordt het iets vuriger en scoort het op push-up balconnetmodellen. Mooi decolleté verzekerd!

We gebruikten deze relaxerende kleur ook voor onze postoperatieve beha’s. Een gamma met veel liefde ontworpen voor kleine prijsjes.

Rode lingerie, in de kleurvan de liefde

Durft u het aan om u te laten verleiden door rode lingerie?

De tijd dat rode lingerie met een scheef oog werd aangekeken of uitsluitend was weggelegd voor Valentijn is voorbij. Vandaag zetten we de toon en laten we onze passionele kant zien. Elk soort rood is toegestaan en u zal versteld staan van het boostende effect wanneer u uw mooie rode broekje en beha aantrekt vanaf het ochtendgloren! Bovendien blijft rood ondergoed incognito onder uw kleding, zelfs in lichte kleuren.

Als u blond bent, ga dan voor purper-, kersen- of bordeauxrode tinten. Of zet in op zoete kleuren als koraal of mango. Voor brunettes is flashy rood dan weer een echte aanrader!

Draagt u een grote cupmaat en zijn in uw lingerielade vooral donkere kleuren terug te vinden? Probeer eens iets anders en geef u over aan onze mooie Isabella lingeriecollectie…

Lingerie om in te stralen

Zachtheid troef dit seizoen, zowel bij de lingerie als de homewear. Onze stylisten kozen dan ook resoluut voor comfortabele lingeriesetjes die zitten als een tweede huid. Hul u van ’s morgens vroeg in ivoorwitte of ‘peau de pêche’-kleurige, poederroze of koperkleurige kant en laat de verfijning z’n werk doen… U zal dol zijn op deze beha’s en slipjes in stijlvolle kleuren, verkrijgbaar in foulard- of korfmodel, met sluiting vooraan of achteraan in functie van uw verwachtingen.

Voor onze steungevende beha’s hebben we ook aan poederroze gedacht om ze een op-en-top vrouwelijke allure te geven.

De troef van Blancheporte

Al deze paletten pittige kleuren laten u genieten van dezelfde lingerie-knowhow waar we zo om geven: beha’s met of zonder beugels op maat van uw wensen, van maat 85B tot 130H. Naargelang de maten voegen we er details aan toe die uw dagelijkse leven nog mooier zullen maken: bredere bandjes, extra haakjessluiting, verstevigingen opzij.

We verrijken onze lingeriecollectie ook elke keer opnieuw met steungevende of postoperatieve beha's of modellen met een sluiting vooraan, om elke vrouw te laten stralen.

En ook onze gastmerken zijn steeds van de partij: Dim, Playtex, Sloggi, Triumph, Sans Complexes, Pomm’Poire…

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *