10 februari 2021

Knitweargids: hoe de juiste truien en vesten te kiezen?

Op zoek naar ultrazachtheid? Komt voor elkaar. Bij Blancheporte draait alles om warme silhouetten die u op het lijf geschreven staan, ongeacht het seizoen! Of het nu gaat om fijn tricot voor de zomeravonden of streelzachte modellen voor de winter, onze stylistes besteden de grootste aandacht aan onze truien en vesten om u het comfort, de warmte en de stijl te bieden waar u van droomt! Jacquardtrui, vest in wol, fantasie-, kabel- of pluchetricot: de damesmode zit boordevol mogelijkheden om aan uw wensen tegemoet te komen. Ontdek snel onze knitweargids om uw volgende favoriet zorgvuldig uit te kiezen….

Welk materiaal kies je voor truien en vesten?

Wol,
een vaste waarde

Tricot van wol blijft uiteraard een must-have voor elke damesgarderobe. We houden ervan voor z’n warme aspect en vormvastheid. Gecombineerd met wat polyamide of acryl voelt wol nog zachter aan, wat het ideaal maakt voor alle koukleumen onder ons.

De kasjmiertouch,
eindeloos zacht

Warm aanbevolen voor fans van ultrazachtheid, voor zij die zich graag hullen in donzige en zachte items! De kasjmiertouch is een mooie stof, iets lichter dan wol, die u al snel niet meer zal kunnen missen…

De mohairtouch,
perfect voor elk seizoen

Een alternatief voor de kasjmiertouch? De mohairtouch. Luxueus, veerkrachtig, soepel en ideaal zowel zomer als winter. Wanneer het warm is, voelt hij fris en wanneer het koud is, isoleert hij perfect… Een topper!

Fantasietricot,
op-en-top trendy

Met ajour, kabels of glansdraad gaat fantasietricot resoluut voor een hoog fashion gehalte! Het oogt leuk, springt meteen in het oog en geeft onze outfits die trendy toets waar we zo van houden. Laat uw fantasie dus gerust de vrije loop!

Pointelletricot,
heerlijk verfijnd

Pointelletricot, vooral aanbevolen voor de lente-zomer, kiest voor subtiel ajour en verleidt ons met z’n verfijnde look. Het is perfect om ons warm te houden zonder dat het te veel wordt en oogt zo vrouwelijk dat we er maar moeilijk aan kunnen weerstaan…

Pluchetricot,
gewoon heerlijk

Deze streelzachte stof, vooral bedacht voor de winter, staat garant voor weergaloos comfort en eindeloze warmte. Pluchetricot houdt zo goed kou en vochtigheid tegen dat het slecht weer meteen doet vergeten :)!

Hoe knitwear te dragen?

Zin om heel uw look samen te stellen in functie van uw knits? Fluitje van een cent. Draag uw trui of vest met een broek of jeans voor een ongedwongen stijl en werk uw outfit af met schoenen die zijn afgestemd op het seizoen! Als u op zoek bent naar een iets chiquere allure, ga dan voor een rolkraagtrui tijdens de winter of een fijn truitje in de zomer om ingestopt te dragen in een mooi vallende broek met hoge taille. Zoek er naar eigen smaak nog een leuke riem en een paar hakken bij als finishing touch… Kies als aanvulling op een jurkje voor een klassiek vest of een exemplaar met fantasiedetails in functie van het type jurk. Kort vest of lang vest, beide zijn momenteel supertrendy!

De knits van Blancheporte, voor ALLE vrouwen!

Toegankelijke en trendy mode, ontworpen voor elke lichaamsbouw, dat is waar onze stylistes naar streven! Onze truien en vesten tot maat 58 laten elke vrouw stralen… Laat u meevoeren door onze modellen bedacht voor curvy ladies: onze ontwerpsters weten als geen ander mode voor grote maten tot in het kleinste detail uit te werken om elk kledingstuk zo goed mogelijk op uw noden af te stemmen, voor een trendy stijl en zero complexen!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *