31 maart 2020

Web only: de trends voor Lente-Zomer 2020!

4 onweerstaanbare trends en 240 nieuwigheden…
Ontdek de items die uw garderobe zullen doen fonkelen!

GEDURFDE
PRINTS

Dit seizoen zijn eyecatching prints niet weg te denken. Retromotieven, grote bloemen, contrasterende strepen, oversized bladeren, gekleurde vlekken… Als u graag opvalt zonder dat het té wordt, dan staat deze trend u op het lijf geschreven!

ZOMERS
WIT

Zomers wit laat onze huid mooi uitkomen, zowel als total look als in kleine toetsjes… Gecombineerd met een goed gedoseerde glansdraad of nauwkeurig geplaatste stroken is wit een elegante en eenvoudige mooimaker. Bij Blancheporte zijn we alvast fan…

BORDUURSELS
EN AJOUR

Borduursels en macramé krijgen een hoofdrol in onze garderobe. Een borduursel op een jurk, ladderajour op een topje…
en u loopt er van kop tot teen stijlvol en vrouwelijk bij. Zeg volmondig ja!

LICHT
DENIM

Denim is een blijver en scoort elk seizoen opnieuw met z’n comfort en stijl. Momenteel dragen we het graag op een lichte jurk of een trendy bloes. Een echte must-have, zeker nu het kwik begint te klimmen!

Een trend kan natuurlijk ook zomaar een andere uit z’n hoed toveren… Een wit T-shirt met wat vrouwelijk ajour bijvoorbeeld, staat heel mooi met een bedrukte broek! Of draag uw jeanshemd met een witte broek om uw allure meteen een boost te geven.

De rode draad dit seizoen? Stijlen mixen, plezier maken en zichzelf heruitvinden! Amuseer u en haal de styliste in uzelf naar boven!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *