19 juni 2020

Woninginrichting: 6 producten om uw dressing in te richten

Home sweet home

Onze tips om uw garderobe
gemakkelijk in te richten

Zin om uw dressing (her) in te richten en uw dagelijkse leven makkelijker te maken? Geen inspiratie om eenvoudige, praktische en goedkope oplossingen te vinden voor een ordelijk interieur? Onze woningexpertes stellen u 6 vernuftige producten voor om orde te scheppen in uw garderobe!

Plaatswinst verzekerd met de kleerhangerhaken

Plaatswinst verzekerd met de kleerhangerhaken

Het opbergvak, een
must-have voor de dressing

Berg uw kleding kreukvrij op met een opbergvak! Door uw kast op deze manier in te richten, blijven uw stapeltjes truien of T-shirts mooi op orde en vindt u gemakkelijker wat u zoekt.

De kubus met 3 laden voor extra opbergruimte

De kubus met 3 laden neemt weinig plaats in en zal dus gemakkelijk een plaatsje vinden in uw kleerkast of gewoon in de slaapkamer. Perfect om ondergoed of accessoires in op te bergen! Ook in de kinderslaapkamer bijvoorbeeld komt hij als geroepen om al het speelgoed op te ruimen. Een polyvalent item!

Het hangrek: superpraktisch

Creëer in een handomdraai 6 tot 10 extra opbergvakken met een hangrek. Het is mooi, praktisch en licht en komt altijd wel van pas om onze kleerkast in te richten!

Fleur

De onmisbare ladeorganizer

In een dressing liggen de lades er gemakkelijk rommelig en slordig bij. De ladeorganizers in stof zijn een echte aanrader om riemen, sjaaltjes, accessoires en andere kleine kledingstukken in een handomdraai te sorteren!

De hangende opberger met vakjes, een extra troef

Hang hem op aan de kleerkastdeur en geniet meteen van 20 praktische opbergvakjes… Ideaal voor accessoires, sjaaltjes, pantoffels

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *