1 september 2020

Bedlinnen 2020: de plantaardige trend

Ga voor plantaardig in de slaapkamer

Dit seizoen maken de prints boordevol groen hun terugkeer bij het huislinnen: een natuurlijke stijl die ons humeur een boost geeft en ook onze ogen verwent! Een gebloemd dekbedovertrek, een hoofdkussenhoes met bladerenmotief, lakens in cederblauw of dennengroen… Gipsy, tropische of Japans getinte inspiraties… Onze nieuwe woningcollectie kiest voluit voor spontaniteit en naturel om onze slaapkamer in een fris jasje te stoppen en aan al onze wensen op vlak van welzijn tegemoet te komen. Deze plantaardige decotrend fleurt ons interieur en bij uitbreiding de hele woning mooi op!

Hoe de plantaardige trend toepassen in huis? Overzicht van de huidige trends en tips van de redactie om u te helpen een slaapparadijs in te richten omringd door groen!

Bekijk de collectie

Laat uw dromen van verre reizen weerspiegelen in de woningdecoratie: de gipsy stijl gaat voor pruim, terracotta en marineblauw om de etnische toer op te gaan. Decoratief bedlinnen dat uw interieur een echte authentieke sfeer geeft. Wij zijn fan!

Tropische natuur

Voor de tropische decoratie gaan groentinten samen met grijs en wit, met een tikkeltje currygeel erbovenop voor een heerlijke cocktail van smaken… Het bedlinnen in tropische stijl, fris en exotisch, verleidt ons met z’n zuivere kleuren en grote bladerenprints. Klaar voor een innerlijke reis?

Zen natuur

Zeg ja tegen betoverende nachten overgewaaid uit Azië met de zen decoratie… De bladeren van Ginkgo en Monstera omringen zich met koud blauwe en roze nuances die uw interieur een oneindig zachte uitstraling geven. Een cosy en dromerige woningdecoratiestijl waar we helemaal weg van zijn.

Kunnen we bedlinnen onderling combineren?

Het antwoord is ja, natuurlijk! En het is nog trendy ook: dankzij de mix & match decotrend kan u oneindig combineren en uw creativiteit de vrije loop laten voor een mooi woninginterieur… In ons mooie gamma effen bedlinnen vindt u 20 unieke kleuren van slopen, lakens en dekbedovertrekken: de gedroomde gelegenheid om een bedrukt deco-item te mixen met wat effen voor een slaapkamer volledig naar uw eigen smaak!

Welk materiaal kiezen voor mijn bedlinnen?

Katoen, polykatoen, rekbare jersey, flanel, batist, gewassen linnen… Er is bij Blancheporte zeker keuze genoeg voor de woningdecoratie! Kies de stof in functie van uw verlangens. Van nature zacht katoen wordt het hele jaar door gebruikt, flanel is warm aanbevolen voor koukleumen tijdens de winter, gewassen linnen verleidt met z’n verfijnde, gekreukte aspect… Meer weten? Lees dan ons artikel «Welke natuurlijke materialen voor het bedlinnen? ».

Voilà, u kent onze tips om de verschillende plantaardige trends te verwerken in uw slaapkamerdecoratie! Natuurlijk is deze trend ook van toepassing op de rest van de woning: een bladerenmotief op een kussen in de woonkamer, gordijnen van gewassen linnen in een natuurlijke kleur… Decoratie in natuurlijke stijl is welkom in elke kamer!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *