17 juni 2020

Haal het ‘Made in France’-label in huis

Ontdek onze producten van Frans fabricaat

De lokale werkgelegenheid opwaarderen en het milieu vrijwaren, is een zaak van ons allemaal. Om het in de keuken, de woonkamer of de slaapkamer volledig naar onze zin te hebben op het vlak van comfort en decoratie, zijn de producten van Franse makelij net wat we nodig hebben. Kwaliteitsvol huislinnen, een zacht dekbed, een deken in wol maar ook textieldecoratie voor een aangenaam interieur... De 'Made in France'-items staan synoniem met een comfortabele woning waar het zalig vertoeven is... Ontdek snel onze collectie van Frans fabricaat!

Perfecte nachten dankzij het 'Made in France'-label...

Een hoofdkussen van hotelkwaliteit voor optimaal comfort, een lekker zacht dekbed, een volledig natuurlijk donsdeken van dons en veertjes... De juiste keuze van beduitrusting is essentieel voor een zachte en verkwikkende nachtrust. Met beddengoed van Franse makelij en mooie kwaliteit slaapt u op beide oren!

Wat decoratie van Frans fabricaat...

Zorg voor een moderne en cosy toets in de woonkamer of keuken met passende gordijnen. Gordijnen in guipure, paneelgordijnen in linnen of rechte voilegordijnen: deze artikelen van Franse makelij combineren een mooi vallend model met discrete charme voor een zacht interieur. Wij zitten er voor niets tussen als u wordt overstelpt met complimentjes!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *