15 oktober 2020

De nieuwe Blancheporte Collectie wordt voorgesteld aan de pers

Een Press Day in september in het teken van een blij weerzien

Op donderdag 10 september hebben modejournalisten en influencers met eigen ogen onze Herfst-Winter collecties kunnen ontdekken in Parijs. Een leuk event om elke 3 maand naar uit te kijken, maar dat de voorbije maanden wat op een zijspoor was beland… Op een ruime locatie en volledig in lijn met de nieuwe ‘social distancing’-maatregelen kwamen journalisten en persattachés samen rond de modethema’s voor dit seizoen. Altijd een unieke gelegenheid om voeling te krijgen met onze collecties en van ideeën te wisselen over de capsulecollecties die er zitten aan te komen en de trends in beeld gebracht door onze stylistes.

De Blancheporte Herfst-Winter Collectie viel erg in de smaak bij de mode- en stijlspecialisten. Vooral het palet herfstkleuren, nauwkeurig samengesteld door onze stylistes, wist het publiek te verleiden. Net zoals in elke septembermaand staan modefans te popelen om zelf herfstlooks samen te stellen met verschillende materialen en laagjeseffecten. Poederroze, koraalgele, camelbruine en kakigroene tinten zorgen voor een quasi perfecte seizoensgarderobe die recht uit de natuur lijkt te zijn overgewaaid.

In deze periode van het jaar is ook het zwart-witte duo steeds van de partij, deze keer met een grafische twist en modellen die zorgen voor heel wat structuur, voor opvallende looks boordevol stijl. Ook dit jaar weer brengt pied-de-poule ons helemaal in sixtiessferen. Blijft prince-de-galles een succesnummer. En is de minimalistische print een echte must-have.

Het is ondertussen bijna een modetraditie geworden aan de start van het nieuwe seizoen: het streepjesmotief en de marinestijl die ons nog wat laten nadromen van een heerlijke zomer. Een snuifje Indian summer waarbij nog wat zand terug te vinden is onder in de zakken… Het hoofd nog in vakantiemodus en de strandstijl die hier en daar opduikt in het straatbeeld.

Bij de schoenen staat camel hoog genoteerd! Voor een stevige tred kiezen we voor een hak, maar zonder aan comfort in te boeten. Boots zorgen voor opvallende materiaaleffecten, terwijl hoge laarzen het hart van echte schoenenfreaks nog steeds sneller doen slaan.

Deze nieuwe Collectie werd door de journalisten en mode-influencers warm onthaald en daar zijn we erg trots op. We vinden het heel belangrijk om onze Collecties af te stemmen op alle vrouwen en dat we u daar blij mee kunnen maken, geeft ons dubbel zoveel voldoening.

Maintenant, à vous de découvrir toutes ces pépites !!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *