24 juni 2020

Ons nieuwe gamma lingerie van Frans fabricaat

 

‘Made in France’-
lingerie,
zalig om te dragen.

Elk seizoen opnieuw streven we ernaar u nog wat meer tevreden te stellen en u op weg te helpen richting bewust consumeren. We stellen u dan ook graag in detail onze collectie lingerie van Frans fabricaat voor, geproduceerd te Saint-André-Lez-Lille, vlak bij onze kantoren. Topjes, T-shirts, broekjes in katoen zijn van de partij... En ook zachtheid, comfort en vrouwelijkheid! Ontdek snel ons gamma dameslingerie van Frans fabricaat: u zal er helemaal weg van zijn.

 

Mijn schattige ‘made in France’-T-shirt.

Er gaat niets boven een zacht topje om de dag goed in te zetten! T-shirts en topjes, effen of gestreept, zijn tijdloze must-haves. We krijgen maar niet genoeg van hun uitvoering in soepel katoen met streelzachte touch… Ook zin in een portie ‘Made in France’-zachtheid? Wij lieten ons al verleiden.

 

Mijn mooie en zachte ondergoed van Frans fabricaat…

Voor onze broekjes kiezen we opnieuw voluit voor de zachtheid van katoen. Onze slips van Frans fabricaat in midi- of maximodel staan garant voor weergaloos comfort en stellen de hele dag uw comfort voorop, en dat weten we allemaal wel te appreciëren! En omdat we uw vrouwelijkheid hoog in het vaandel dragen, is er ook het menstruatiebroekje, uitgevoerd in biokatoen en eindeloos herbruikbaar. Het is ecologisch en voordelig, vervangt uw klassieke periodieke beschermingen, is volstrekt veilig voor uw gezondheid én werd vervaardigd in Frankrijk.

Alles draait om uw welzijn. Dit volledige gamma lingerie en ondergoed van Frans fabricaat geniet het ‘STANDARD 100 by OEKO-TEX’-label. Dit label beantwoordt aan heel wat controlecriteria en staat garant voor textiel dat onschadelijk is voor de huid. Mooie stoffen, keurmerk voor textiel… Onze collectie Franse damesartikelen heeft niets dan troeven om u te verleiden.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *