8 december 2021

Mode: de grote imitatieleertrend

Een must-have
deze herfst-winter…

want imitatieleer kan op zo veel verschillende manieren worden gedragen! Of u nu houdt van rock-‘n-roll, romantisch of glamoureus, alle fantasietjes zijn mogelijk… Zoom in op de grote nepleertrend, samen met onze stylistes.

Waarom we houden
van imitatieleer?

Een rok, een broek, een short of een blouson in imitatieleer, da’s een instant boost voor een damesoutfit. Met z’n rockgetinte inspiratie leent imitatieleer zich tot elke stijl: chic, romantisch, ongedwongen… Dat zijn al 2 troeven! Het derde voordeel: z’n licht glanzende afwerking dat het licht opvangt (zelfs als men zwart leer draagt) en weerspiegelt… Kwestie van onze vrouwelijkheid in de verf te zetten, zonder ook maar enige moeite. Bovendien kunnen we voluit de fashionista in onszelf naar boven halen en onze stijl extra kracht bijzetten. En net daarom zijn wij helemaal gewonnen voor imitatieleer.

Welke items in imitatieleer voor de garderobe?

De blouson in imitatieleer is dé must-have die zeker niet mag ontbreken als u kiest voor imitatieleer in de garderobe. Hij is perfect voor het tussenseizoen, bijvoorbeeld voor de herfst of de lente, gaat ideaal samen met zowel een mooie jurk als een jeans en volgt u bij elke gelegenheid.

De jurk in imitatieleer zorgt meteen voor een woweffect en een op-en-top glamoureuze en resoluut chique allure. Om te combineren met al uw schoenen! Sneakers om het chique kantje af te zwakken, pumps om het integendeel extra te benadrukken.

De broek in imitatieleer is geknipt voor wie op zoek is naar een vlot te combineren item en er tegelijk trendy en elegant wil bijlopen. Een stuk dat uw garderobe karakter geeft en dat u zelfs kan kiezen met een elastische taille voor meer comfort.

De rok in imitatieleer zal in de smaak vallen bij fans van glamour die graag die rok willen vinden die past met elk bovenstuk. Bloezen, hemden, gebreide truien… De rok in imitatieleer geeft elke doordeweekse outfit dat tikkeltje extra.

De short in imitatieleer is de partner in crime van wie wil pronken met mooie benen! Hij is elegant, vrouwelijk en glamoureus en een echte aanrader om stijlvol in de kijker te lopen 😉.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *