1 december 2021

Modetip: hoe draagt u de trui-jurk?

De trui-jurk of hoe zich te
verzoenen met de winter

Ze houdt ons warm zonder onze stijl te bevriezen en net daarom zijn we er zo dol op… De trui-jurk is een perfect compromis wanneer het kwik in vrije val is! Het is gewoon dat cocooning extraatje waar elke damesgarderobe voor staat te springen.
Nu alleen nog die vinden die uw hart deze winter sneller zal doen slaan… Ontdek
de selectie van de redactie!

De little black dress…
In trui-jurkversie

We hebben allemaal die must-have zwarte jurk in onze dressing, die chique en geklede jurk die zich leent tot elke gelegenheid en altijd scoort, zowel voor een shoppingsessie als een event. Als u op zoek bent naar een trui-jurk in deze stijl, ga dan voor een zwart exemplaar, voor een op-en-top elegante look in alle omstandigheden. Houdt u van fantasie? Kies dan voor een zwarte trui-jurk versierd met pailletten of jacquard.

De color-blocking trui-jurk!

Is zwart niet zo uw ding? Geen probleem: zet in op heldere, diepe
en pittige kleuren om de winter op te vrolijken! Verkwikkend blauw voor energie, passioneel rood voor glamour, honinggeel voor tederheid, intens violine voor een mooie teint, smaragdgroen voor een resoluut chique uitstraling… Zouden we durven te zeggen dat er bijna een trui-jurk is voor elk humeur? Ja 😉

De trui-jurk
met rolkraag

Zij die zin hebben in extreem comfort zullen op hun wenken bediend worden: de trui-jurk is er ook met rolkragen, ideaal bij barre winters… Het spreekt vanzelf dat u zich maar wat graag zal induffelen in deze trui-jurken met zo’n zachte en omhullende kraag.

De mouwloze trui-jurk, de meest trendy!

De laatste maar niet de minste: de mouwloze trui-jurk. Ze werd speciaal ontworpen voor fans van stijl en mode en matcht perfect met een wit hemd en chique boots. Woweffect verzekerd.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *