23 oktober 2020

Wintermodegids: de trui-jurk

Hoe de trui-jurk te dragen in de winter?

De hele winter door steelt ze de show: de heerlijke trui-jurk! Een vlot item dat we meteen uit de kast halen als het kwik daalt en dat ons het leven heel wat makkelijker maakt… Want zeg nu zelf, wat is er beter dan een kledingstuk in streelzacht tricot om zich met zachtheid te omhullen als de winter in het land is?
Bovendien laat de trui-jurk zich eindeloos combineren en matcht ze met al onze modewensen: korte of lange jurk, dik of minder dik gebreid, in tricot of in wol, nauwsluitend of wijd, met een ronde hals, boothals of rolkraag, met kabels of een print… De keuze is eindeloos om er heel het seizoen warm bij te lopen in een trui-jurk. En of we fan zijn!
Zin om toe te geven aan de trui-jurkentrend? Onze stylistes geven u hun beste tips mee om de trui-jurk deze winter bij elke gelegenheid te dragen.

LEen trui-jurk dag in, dag uit, hoe zalig! Panty’s kunnen het nog leuker maken en wat variatie brengen: panty of kousenbroek, gekleurd of zwart… Haal uw mooiste exemplaren boven! Als u kiest voor een eerder korte trui-jurk, draag er dan een legging bij om u meer op uw gemak te voelen! Qua schoenen zijn boots en hoge laarzen warm aanbevolen om de kou te trotseren. Toch is ook een sportief-chique allure perfect mogelijk: werk uw trui-jurk af met trendy sneakers!

Ja, de trui-jurk heeft een cosy en cocooning kantje… Maar ze kan ook gekleed uit de hoek komen! Ga voor een elegant model en vervang uw laarzen door een paar pumps of mocassins en u bent er helemaal klaar voor. Als het model van jurk het toelaat, kan u er eventueel een fijn riempje aan toevoegen voor een nog meer geklede en chique look.

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *