26 oktober 2022

Hoe de rok te dragen tijdens de winter?

3 must-have rokken
voor deze herfst-winter

Kort, lang, recht, uitlopend, effen of met motieven: ongeacht het seizoen is de damesrok een vaste waarde in onze garderobes. Onze stylisten geven u graag wat inspiratie en outfitideetjes mee om de rok te dragen in hartje winter… Ga op ontdekking, laat u inspireren en zeg deze herfst-winter vooral ja tegen de rok!

De ster van het seizoen: de bedrukte lange rok

Als er nu één niet te missen winterrok voor dames is, dan is het wel de bedrukte rok. Hij kan gaan voor crêpe, plissé, gebloemde, grafische of dierenmotieven en we houden van zijn eclectische en opvallende kantje dat het mogelijk maakt om outfits samen te stellen die het aan stijl allesbehalve ontbreekt.

Om de bedrukte lange rok deze winter te dragen, raden we u aan hem te combineren met mooie knitwear: een trui of vest voor dames, om uw outfit wat ronding te geven. Qua schoenen: met een lange rok zijn hoge laarzen een uitstekende zet. Wauweffect verzekerd!

De eerste van de klas: de rok in velours

Hij maakt dit seizoen een comeback en heeft niets dan troeven: de damesrok in velours zal over de tongen gaan! We houden van zijn materiaal, zijn heerlijke zachtheid en zijn nostalgische retrokantje… Als u zich deze winter laat verleiden door de rok in velours, ga dan voor een licht uitlopend model dat mooi soepel valt en kijk uit naar trendy kleuren als grijsroze, marineblauw of, ook niet mis, mosgroen.

Combineer de rok in velours met een bedrukte, vrouwelijke bloes of een effen witte bloes voor een scholierenlook! Voor de schoenen zijn een paar mocassins of leren boots geknipt om die schoolse look extra kracht bij te zetten.

Rock-‘n-roll:
de rokin similileer

Nepleer is zo in!! De damesrok met leeraspect is deze winter evenmin weg te denken uit het modebeeld met zijn glamoureuze allure en onmiskenbare karakter. Hoe u ervoor zorgt dat u met een rok in nepleer in de kijker loopt? Let op de details: verleidelijke drukknopen, wikkeleffect, afgeronde onderkant, fantasiedeelnaden, 2-materialeneffect… De rokken in similileer zijn heel inventief om trendy uit de hoek te komen.

Voor het bovenstuk zijn bloezen en truien in levendige kleuren deze winter warm aanbevolen met een rok in similileer! Voor zij die graag de rock-‘n-rolltoer opgaan: draag een zwart bovenstuk en vul aan met een paar boots in bikerstijl!

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *