19 november 2021

Koop voordelig, koop tijdens Black Friday 2021 !!

Bereid de kerstfeesten voor tegen lage prijzen.
De Black Friday-deals, wat is dat precies?

Black Friday kwam overgewaaid uit de Verenigde Staten. Het is een commercieel event dat plaatsvindt de vrijdag na Thanksgiving (de vierde donderdag van november). Black Friday kondigt traditioneel de start van
de eindejaarsaankopen aan en winkels maken van dit moment van euforie gebruik om uitzonderlijke kortingen aan te bieden.

Met de komst van het internet is Black Friday ook in Europa en België populair geworden, om uit te groeien tot een niet te missen periode van koopjes en lage prijzen voor iedereen.

De Black Friday-trend is in België zo ingeburgerd dat de periode is uitgebreid tot een volle week, vaak omgedoopt tot de Black Week (de koopjesweek).

Wanneer is het in België
Black Friday dit jaar?

Dit jaar geniet u tijdens de Blancheporte Black Friday van mooie kortingen en dat, niet slechts één dag, maar een hele week lang: de Black Week! Deze loopt van vrijdag 19 november 2021 tot maandag 29 november 2021.

Waarom profiteren van de Black Friday-koopjes

Deze commerciële hoogdag is het ideale moment om uw kerstaankopen voor te bereiden tegen verlaagde prijzen. Ja, alle boetieks verwennen u met zeer interessante kortingen: herenkleding, dameskleding, huislinnen, decoratie, cadeautips... Bij Blancheporte laat Black Friday u genieten van ongelooflijke afprijzingen, met tot -70%* volgens de artikelen. Dé gelegenheid om uw kerstgeschenken aan te kopen voor weinig geld, goedkope kerstversiering te scoren of een feestoutfit ineen te steken voor een knalprijs.

Als u het slim aanpakt, kan u er ook van profiteren om afgeprijsde decoratie aan te schaffen, heel wat gunstig geprijsde basics binnen te halen of uw garderobe budgetvriendelijk te restylen, en tegelijk up-to-date
te blijven met de trends dankzij onze topdeals.

Onze tips: hoe profiteren van Black Friday?

Profiteren van Black Friday 2021 bij de mode

Black Friday is de magische dag om uw garderobe te vullen met echte pareltjes! Een mooie rok, een avondjurk of een trui-jurk, een nieuwe jeans, een warme gewatteerde jas, een bedrukte bloes... Scoor heel wat dameskleding voor kleine prijsjes om uw winterlooks te restylen en tegelijk uw budget in toom te houden.

Profiteren van Black Friday 2021 bij het huislinnen en de decoratie

Kussenhoezen in trendy kleuren, zachte plaids voor de winter, een bedlinnenset in een nieuwe tint, een extracomfortabel dekbed, spiksplinternieuwe gordijnen… en waarom ook niet uw woning in een nieuw jasje stoppen dankzij de Black Friday-superkoopjes? Er is soms niet veel nodig om uw interieur een boost te geven met een beperkt budget. Neem zeker ook een kijkje bij de kerstversiering! Dit is het beste moment om de feesten extra glans bij te zetten zonder u te ruïneren.

Profiteren van Black Friday 2021 bij de schoenen

Een nieuwe combinatie van bloes en rok gevonden? En als u nu dankzij Black Friday ook een paar nieuwe schoenen op de kop zou kunnen tikken om uw outfit helemaal af te maken? Trendy boots, elegante pumps, moderne sneakers... Iets passends vinden wordt kinderspel, budgetvriendelijk en toch ook volledig in lijn met de huidige trends dankzij onze leuke koopjes.

Profiteren van Black Friday 2021 bij de lingerie

Comfortabele en elegante lingerie kan een grote hap uit uw jaarlijks budget nemen. Bij Blancheporte doet ook de lingerie mee met de kleine prijsjes. Maak alvast plaats in uw lades en kies leuke slip-behasetjes voor heerlijk kleine prijsjes

En u, hoe denkt u te profteren van Black Friday 2021 ?

Een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *