28 oktober 2022

Wanneer is Black Friday 2022 bij Blancheporte?

Bereid de eindejaarsfeesten
voor tegen kleine prijsjes.

De Black Friday deals, wat is dat?
Black Friday (letterlijk Zwarte Vrijdag) komt uit de Verenigde Staten. Het is een commercieel event dat plaatsvindt de vrijdag na Thanksgiving (de vierde donderdag van november). Black Friday betekent traditioneel het startschot van de periode voor kerstaankopen en de winkels profiteren van dit moment van euforie om uitzonderlijke kortingen aan te bieden.

Met de komst van het internet is Black Friday overgewaaid naar Europa en België, waar het tegenwoordig synoniem staat voor een onmisbare periode van leuke deals en lage prijzen voor echt iedereen.
Black Friday is in België ondertussen zo populair geworden dat de periode nu zelfs loopt over een volledige week, ook wel de Black Week genoemd.

Wanneer is Black Friday 2022
bij Blancheporte?

Dit jaar vindt Black Friday plaats op vrijdag 25 november 2022, maar Black Friday Blancheporte laat u niet één dag maar bijna een hele maand profiteren van torenhoge kortingen dankzij de Happy Black Days! Deze lopen van donderdag 3 november 2022 tot woensdag 30 november 2022.

Waarom profiteren
van de Black Friday deals?

Dit commerciële event is een ideale periode om uw kerstaankopen voor te bereiden tegen verlaagde prijzen, want in alle afdelingen zijn er heel interessante kortingen mee te pikken: dameskleding, herenkleding, huislinnen, decoratie, cadeautips…
Bij Blancheporte laat Black Friday u genieten van ongelooflijke prijsverlagingen, tot wel -70%(1) volgens de artikelen.
Dé gelegenheid om uw kerstgeschenken te kopen voor een klein budget, uw kerstdecoratie op punt te stellen voor weinig geld of een feestelijke outfit aan te schaffen voor een onklopbare prijs.
U kan er uiteraard ook van profiteren om decoratie aan te kopen met korting, heel wat goedkope basics te shoppen of uw garderobe te restylen tegen een concurrentiële prijs zonder de huidige trends uit het oog te verliezen, dankzij onze leuke deals.

Onze tips: hoe profiteren
van Black Friday?

Profiteer van Black Friday 2022 bij de mode Black Friday is een magische dag om uw garderobe aan te vullen met echte modejuweeltjes! Een mooie rok, een avondjurk of een trui-jurk, een nieuwe jeans, een warme gewatteerde jas, een bedrukte bloes… Sla heel wat dameskleding in voor een zacht prijsje om uw winterlooks een nieuwe interpretatie te geven en tegelijk uw budget in toom te houden.

Profiteer van Black Friday 2022
bij de schoenen

Een nieuwe ensemble van bloes en rok op de kop getikt?
En als Black Friday het u ook mogelijk zou maken om een nieuw paar schoenen te scoren om uw outfit aan te vullen? Trendy boots, elegante pumps, modieuze sneakers… Vinden wat u op het lijf geschreven staat wordt echt kinderspel.

Profiteer van Black Friday 2022
bij het huislinnen en de decoratie

Kussenhoezen in trendy kleuren, zachte plaids voor de winter, een nieuwe kleur van bedlinnen, een comfortabel dekbed, splinternieuwe gordijnen… en waarom ook niet uw woning in een nieuw kleedje stoppen dankzij de superkortingen van Black Friday? Soms is weinig nodig om uw decoratie te herzien voor weinig geld. Neem zeker ook een kijkje bij de kerstdecoratie! Dit is het beste moment om spulletjes te shoppen voor schitterende feesten, zonder u te ruïneren.

Profiteer van Black Friday 2022 bij de lingerie
Elegante en comfortabele lingerie kan jaarlijks best wel wat
kosten. Daarom doet bij Blancheporte ook de lingerie mee met de kleine prijsjes. Hoog tijd dus om plaats te maken in uw lingerielades en enkele nieuwe setjes van slipjes en beha’s uit te zoeken voor een verleidelijk prijsje…

En u, hoe denkt u te profiteren van Black Friday?

(1) Happy Black Days van 3 tot 30 november 2022.
Prijsverlaging met kortingen tot soms wel -70% zolang&nbzp;de&nbzp;voorraad&nbzp;strekt.
Niet cumuleerbaar met andere promoties.

Een reactie geven

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *